תוכנת יהלום האם מישהו כאן עובד עם התוכנה הנ"ל?
א אלעד 602 New member 25/6/03 #2 שלחתי לו EMAIL אח תשובה לא חזרה אליי... הייתי רוצה לבחון את התוכנה האם יש לך אותה ?
א אלעד 602 New member 25/6/03 #3 על זה נאמר עיניים לו ולא יראו אוזניים פתאום נכנסתי לאתר וראיתי את הלינק של התוכנה... אני אבדוק אותה לקראת סוף השבוע (מחר בגרות באזרחות) ואודיע את דעתי היותר מלומדת
על זה נאמר עיניים לו ולא יראו אוזניים פתאום נכנסתי לאתר וראיתי את הלינק של התוכנה... אני אבדוק אותה לקראת סוף השבוע (מחר בגרות באזרחות) ואודיע את דעתי היותר מלומדת
צ צוות משמר New member 26/6/03 #5 תוכנת יהלום... האם מישהו קיבל תגובה מהבחור? האם מישהו מפעיל כבר את התוכנה הזו? שלחתי לו אימייל אך אין תגובה, וזה די מטריף אותי...
תוכנת יהלום... האם מישהו קיבל תגובה מהבחור? האם מישהו מפעיל כבר את התוכנה הזו? שלחתי לו אימייל אך אין תגובה, וזה די מטריף אותי...
ש שלום30 New member 26/6/03 #6 תנסה את המייל הזה זה המייל האחרון שהיה לו לפי תגובתו בתיבה הפרטית הוא ביקש מי שרוצה את התוכנה - שיפנה לכתובת הזאת [email protected]
תנסה את המייל הזה זה המייל האחרון שהיה לו לפי תגובתו בתיבה הפרטית הוא ביקש מי שרוצה את התוכנה - שיפנה לכתובת הזאת [email protected]
ש שלום30 New member 27/6/03 #8 לאיסוף יהלומים כמובן ;- ראה תמונות כאן http://freehost01.websamba.com:8888/allow/pic.htm
ש שוטר82חזר New member 27/6/03 #9 אחי נראה פצצתי ביותר ראיתי את זה באחד הבסיס אבל לא קישרתי שעל זה מדובר