תוכנת המרה

Dewberry

New member
תוכנת המרה

שלום, מישהו מכיר במקרה תוכנה חינמית להמרה של קבצי MID ל-MP3 או WAV? תודה מראש

ron550

New member
תוכנת המרה

ישנם תוכנות כאלה אבל אתה צריך לעבור 2 שלבים אחד ממידי לWAV ואחר כך מWAV לMP3 יש כאלה באינטרנט שהם תוכנות DEMO אבל יש גם פרוצות באימיול והם ניקראות האחד Midi2Wav Recorder והשניה Wav2MP3 Wizard אז כנס לאימיול ותוריד את הגירסאות דרך אגב לי יש אותם באופן חוקי אני רכשתי אותם מארצות הברית בביקורי האחרון אז אם יש לך משהו דחוף להמיר ולא הסתדרת פנה אליי לאיסיקיו שמספרו 316554973 או לאימל שלי שכתובתה [email protected] המשך יום נעים רון

ron550

New member
המרה

היי שבוע טוב לך אני לא מאמין שאתה נאיבי אין דבר כזה חינם כמו שהם רושמים תנסה ותראה שבסוף זה לא הכי חינם דבר שני גם אני יכולתי לפתוח אתר כזה חינמי וכך מאגר המידי והפלייבקים שלי היה עצום הרי שאתה שולח את הקובץ אליו בהמרה הוא שומר את הקובץ אצלו ועל תתפלא אם יום אחד לא יציעו את הפלייבק שלך למיכירה באתר שלא שמעת או ידעת עליו לכן על תתפתה לזה יותר קל לרכוש את התוכנות ולהנות מהם מאשר מישהו יעשה כסף על מה שיזעת להכין יום טוב לך והמשך גלישה נעימה רון

Dewberry

New member
אני לא יוצרת מוזיקה

אני רק ממירה קבצים ממידי לאמפי בשביל שיהיו לי לצלצול בפלאפון
ככה שלא כל כך אכפת לי שזה יישמר במאגר שלו.. וניסיתי והמרתי כבר מספר קבצים וזה מאוד חינם.. אין וירוסים וכל זה.. ככל שהאתר יהיה יותר נפוץ הם ירוויחו יותר כסף מפרסומות באתר אז זה כן משתלם להם.

ron550

New member
תוכנה

אני כבר שעה מנסה להבין את התוכנה ולא מצליח אני מכניס מקור יעד MIDI ופלט MP3 זה רושם שזה עושה המרה והומר בהצלחה כשאני רוצה לשמור אותו בספריית יעד הוא קופץ לתוכנית אחרת ולא נותן לשמור אולי אני עושה משהו לא נכון אז תקני אותי בבקשה

ron550

New member
המרה

אולי אשלח לך קובץ מידי ותראי אם אצלך הוא עובד?אם כן תרשמי את האיסיקיו שלך או מסנגר ואני הכנס

למעלה