תוכנת ההגנה הטובה ביותר לדעתי

shaikn

New member
תוכנת ההגנה הטובה ביותר לדעתי

הפיירוול zone alaram מושלם אין אפשרות שיפרצו למחשב גם אם הוא מטוריין יש את הגירסה שבחינם שאפשר להוריד באתר של החברה בלינק למטה ויש את הגירסה המקצועית פרו של התוכנה שעולה כסף יש אתרים ברשת שתמצאו להורדה את התוכנה אבל אני ממליץ תקנו אותה היא שווה את זה אבל הגירסה שניתנת בחינם טובה לא פחות וגם אותה קשה מאוד לפרוץ אפילו האקרים גדולים לא יצליחו גירסת הפרו היא לשרתים ולעסקים אני משתמש בפרו אם אתם רוצים אותה תנו לי מקום להעלות אותה.

mmm

New member
אני ממליץ לנסות

תודה רבה שחלקת עם משתתפי הפורום את המידע הזה, אני ממליץ לנסות ומחכה לשמוע תגובות מאלה שמשתמשים וישתמשו, כמו כן אמליץ גם על HACK TRACER שאותה תוכלו להוריד באתר של Cnet היא משרתת אותי בהצלחה כבר הרבה זמן, אשמח לקבל עליה תגובות.

shaikn

New member
אני ממליץ לך לנסות את גירסת הפרו

יש לינק למטה הגירסה המקצועית תמחוק את התוכנה שלך ותתקין את זו להתרשמות לא מוצא חן בעינך תמחוק אותה ותחזיר את שלך אני מחכה לשמוע את ההתרשמות שלך ממנה. ודרך אגב ווינדוס 2000 הוא גם NT נכון אותו מתקינים על שרתים האם הוא תומך בדוס וכמה מגה בערך הוא לוקח אחרי שמתקינים אותו ולמה אומרים שהוא כזה מוגן גם באינטרנט וגם בהתקנות רגילות.

mmm

New member
התקנתי כדי להתרשם ובכן....

התקנתי לאחרונה WINDOWS 2000 כדי להתרשם היא לוקחת, לפחות במחשבי, 700 מגה בייט. ה-NT ובכן מובנה בה, היא מעיין שילוב. אני אישית התרשמתי לטובה: יותר מהירה, יותר יפה, וואו, יקח לי קצת זמן להתרגל אליה, כמובן שווינדוס 98 נשמרה, לאחר זמן מה אחליט מה לשמור. תנסה את WINDOWS, אשמח לשמוע את תגובתך. באשר להגנות, כן היא הרבה יותר מוגנת, אבל כמו בכל תוכנה יש באגים, צריך רק למצוא.

emega

New member
יותר טוב מנורטון אינטרנט סקיוריטי?

האם זון אלרם יותר טוב מנורטון אינטרנט סקיוריטי?

mmm

New member
תלוי... ,, צריך לבדוק.

נסה את שתייהן ותאמר לי. לכל תוכנה יש את הפונקציות שלה, היתרונות והחסרונות, השאלה איך האדם מרוצה מהתוכנה, איך הממשק שלה איך היא מסתדרת עם המחשב. אם מישהו ניסה את אחת התוכנות ויש לו דעה, אשמח לשמוע אותה.

למעלה