תוכנת האופיס

• פותח הנושא birka
  • פורסם בתאריך

birka

New member
תוכנת האופיס

יש לי אופיס על המחשב הנייח, ואני לא ממש רואה סיבה לקנות עוד אחת. הבעיה היא שחסרת אחריות שכמותי לא מוצאת את הדיסק. יש אפשרות איכשהו לעשות העברות? חוצמזה- הבנתי שהחיים של הסוללה בדר"כ נמוכים. יש אפשרות שאם אני בנתיים משתמשת במחשב מהבית, או בכלל ע"י שקע- לא להתשתמש בסוללה? תודה לעונים! ריקי.\

יאיר B

New member
רק חבל ש-MS חושבים אחרת...

אי אפשר להעביר תוכנות ממחשב למחשב בלי CD להתקנה (ובכלל, רשיון האופיס הוא למחשב אחד, היוצא דופן הוא רשיון של גקסת סטדנט שהוא לשלושה מחשבים). אם את עובדת עם המחשב בבית והוא כל הזמן מחובר לחשמל, הוציאי את הסוללה ושמרי עליה במקום קריר. המחשב יעבוד

levikon

New member
לא בידיוק נכון יאיר.

אתה יכול להתקין את האופיס גם על המחשב הנייד שלך וגם על המחשב הנייח. ולפותחת השרשור, את מוזמנת להתקשר למיקרוסופט והם ישלחו לך דיסק התקנה חדש, עד כמה שאני זוכר זה עולה כמה עשרות ש"ח.

פעם ראשונה

שאני שומע על זה ואני חייב לציין שזה נשמע לי מוזר מאוד שמיקרוסופט מאפשרת התקנה על יותר ממחשב אחד. אך יכול להיות שאתה צודק, אין לי מושג.

יאיר B

New member
אכן צודק levikon במה שאמר:

נפלאות הן דרכי ה-MS
(גם אני חשבתי שהכלל של רשיון אחד למחשב אחד תופס במקרה של אופיס). ואגב, גם צדק לגבי קבלה של דיסק אחר עם המקורי שקנית נהרס: צריך להתקשר ל-MS ולהוכיח שקנית דיסק (כנראה שצריך לשלוח להם בפקס חשבונית או משהו כזה כדי להוכיח שאכן קנית את המוצר).
MSOffice2003PRO(HEB (אגב, יש מישהו שבכלל קורא את הרשיון לפני שהוא לוחץ על "אני מקבל את תנאי הרשיון"?)

Doctorc5

New member
איך אפשר לוודא שהחיבורים לא יפגעו?

והאם השימוש שלי במחשב בעזרת AC לא מנטרל את פעולת הבטריה מלכתחילה? תודה.

birka

New member
שאלה נוספת,

דבר ראשון תודה על התשובות, יש תוכנות אחרות של מעבדי תמלילים- דוגמת האופיס, שהן חופשיות ברשת? כי קבלה אני ממש לא אמצא (עברו 5 שנים בערך). חוצמזה, איזה תוכנות לדעתכם כדי להוריד בכלל למחשב הנייד? (השימוש שלו הוא בעיקר ללימודים) ואחרונה- האינטרנט החופשי- במקדונלס, וארומה וכאלה- הוא בחינם לא? רק ברכבת משלמים עליו? תודה רבה רבה! ושיהיה לכם אחלה סופש! ריקי.

יאיר B

New member
../images/Emo45.gif

ויש גם גרסא אנגלית שהיא תמיד יותר מתקדמת מהעברית (מבחינת תיקוני באגים וכאלה). למכורים (כמוני למשל
) יש גם גרסא שרצה ישירות מ-DOK...

למעלה