תוכנת דורותרי

• פותח הנושא zogu
  • פורסם בתאריך

zogu

New member
תוכנת דורותרי

הצלחתי סופסוף להוריד את תוכנת הדמו. לקח לי שעות להבין מה עלי לעשות. עכשיו ברצוני לשלוח אותה איך עושים זאת? אני צריכה הוראות. יש שם מקום ל- 36 שמות. יש לי יותר מכך אבל זה בסיס מצויין להראות את התמונה הכוללת.

eliyhu

New member
דורותרי

אני עובד עם הגירסה האחרונה , אם תרצי בירשלים נוכל לשוחח עליה אמי אפשטין,ישפה,רובין,ספרים

מה זאת אומרת "לשלוח אותה"?

האם כבר התקנת את התוכנה ואת רוצה לשלוח אליי את העץ שהזנת כדי לשתול אותו ביער? אם כן, את צריכה למצוא שם איך עושים "ייצוא" (כנראה בתפריט "כלים" או "אפשרויות" או משהו כזה - יבואו מומחי ה"דורותרי" ויסייעו בכך). את קובץ ה - GEDCOM שיתקבל, את צריכה לשלוח אליי. שימי לב שכדי לשתול ביער (ובכלל, כדי לתקשר עם קרובי משפחה בחו"ל) - העץ צריך להיות באנגלית. ב"דורותרי" זו פחות בעיה, כיוון שהתוכנה היא באופן מובנה דו-לשונית.
ארנון

yehudad

New member
אם זכור לי נכון תוכנת הדמו אינה

מאפשרת ייצוא של קובץ GEDCOM. בכל מקרה גם אם כן אפשר יהיה לייצא רק 36 שמות מכל העץ.

zogu

New member
התכונתי לומר שהורדתי את הgedcom

מהינטרנט ואני רוצה לשלוח אליך שתשתול אותו ביער הפורום. האם זה אפשרי? אם כן תגיד איך

א77

New member
ה36 שמות זה כלום...

הורדה של הרבה זמן, רק בשביל ללמוד ולהכיר את התוכנה. והיה אם התלהבת אז את חייבת לרכוש. שיחקתי גם עם הדורותרי, ואני חייב לומר שהנאתי גדולה הרבה יותר מהגנו פרו.

DOROTREE

אם זה כמו בתכנה השלמה, אחרי שאת מכניסה את השמות, את מקישה על FILE ושם יש אופציה GEDCOM . את מקישה על EXPORT ופועלת לפי ההוראות. בצעדים הראשונים בקשתי עזרה בטלפון ואח"כ אימייל, ונעניתי במהירות ובנימוס. תגידי להם שאת מתכוננת לקנות את התכנה אם תצליחי בנסוי.

zogu

New member
בדורותרי זה הלך נהדר חלק כמו סבון

דווקא עם הגנו פרו יש לי בעיות התאקלמות..... נראה קשה כמו אגוז

eliyhu

New member
דורותרי

צרי איתי קשר ישיר לפני ירושלים בנושא :דורותרי אמי

zogu

New member
מה יקירתי

עדיין לא החלטתי אם אני מגיעה מחר לירושלים... אני קצת חוששת