תוכנת אק"מ

TheCatcher

New member
תוכנת אק"מ

היי לכולם! אני מחפש אתר שאני אוכל להוריד את אחת מתוכנות האק"מ. אם מישהו מכיר אני ממש הודה לו! ובכלל כל מיני תוכנות עזר להפעלת בסיס. מי שמכיר את בסיס הפ.מ. בבאר שבע אז אני מסגל הבסיס ותוכנה או תוכנות עזר כאלו ממש יעזרו לי!!!

Lt ResheF 55

New member
תמשיך לחפש....

אתה לא תמצא... התוכנה הזאת היא לשימוש פנימי ולא מופצת... זה בעצם מעין עבירת ב"ש, זאת תוכנה משטרתית...

TheCatcher

New member
כנס...

טוב, דבר ראשון יש תוכנות כאלא ברשת והם חוקיות... אני לא מדבר על תוכנת הדוס הענתיקה שאי אפשר לעשות שם כלום!!! אני בעצמי ראיתי אחת כזו חדשה עם כל הטפסים החיוניים(6012,6009 וכו'). טוב בכל מקרה תודה...

קרבינוש

New member
מה יש לעשות איתה

זה רק לניהול בסיס ואין שם דברים מיוחדים כי הכל ריק ואתה ממלא שם את השמות של חברי הבסיס ככה שזה כל בסיס ומה שהוא מילא שם אם יש לך בסיס ואתה מפעיל שלו תקבל חינם בלי צורך לחפש שטויות כאלה ברשת

Elicoz18

New member
יש את תוכנת יהלום אבל

כיום מ"י הוציאה טופס 6012 חדש, אם חלק מכך ראו אותו שהוא הינו דו צדדי עם המון פרטים חדשים, לכן תוכנת יהלום בנתיים כל עוד לא עודכנה, לא שווה הורדה. כמו כן יש בתוכנת יהלום כמה טעויות ובאגים ששלחתי ליוצרים אבל לצערי התעלמו ממני. בכל אופן מצורף לינק.

TheCatcher

New member
חחחח..

הקדמת אותי ב3 דקות...

TheCatcher

New member
מצאתי!!!!!!!!

מי שאמר שאין כזה דבר ברשת אז הינה... WWW.Kabatim.net תוכנת יהלום לניהול בסיס משא"ז... ולפי הסתכלות ראשונית היא די נוחה לשימוש, אז אני בהחלט ממליץ מהסגל של הבסיסים להוריד אותה ולהתחיל להשתמש בה... אני יודע שאני הולך להתחיל לעבוד איתה!

קרבינוש

New member
אחי צריך קוד לתוכנה

וזה לא קוד שמתאים לכל התקנה כי כל פעם זה קוד אחר אז מאיפה תשיג קוד? רק אם אתה יש לך בסיס זה טוב לך

למעלה