תוכנת אסטרולוגיה

שיר55

New member
תוכנת אסטרולוגיה

אני מעונינת באתר שניתן להוריד תוכנה טובה לעריכה טכנית של מפה אסטרולוגית.או לקנות אבל משהו לא יקר .יש לי תוכנה אבל לצערי היא מתאימה רק לWINNDOS 95 . האם אפשר לחזות במפה מוות? אני מאוד נהנית מפורום האסטרולוגיה בעיקר מהתשובות היותר כלליות שניתן ללמוד מהן. אני אם לא ניחשת מזל תאומים גיליתי שיש הרבה תאומים באתר. נולדתי ב3.6.1955 האופק והשמש במעלה 12 של תאומים אבל למרות זאת אני לא ממש תאומים מזל עקרב מאוד משמעותי אינני יודעת אם זה בגלל הירח , שבתאי או נקודת המזל שכולם נמצאים בסביבות המעלה ה15 בעקרב.אם תוכל תציץ בבקשה במפה שלדעתי מאוד מורכבת.וכפי שכבר ענית לשאלתי אני עומדת לעשות שינויים בעיקר בנושא הקרירה לכיוון יותר טיפולי.האם זה מתאים. תודה על ההתיחסות.בכל מקרה אני ממשיכה לעקוב וללמוד מהאתר יישר כוח.

תשובות

מצטער, אבל התוכנה שאני משתמש בה - קסיופיאה - יקרה מאוד, ועל זולות יותר פשוט לא שמעתי דברים טובים. שנוי לכוון הטיפולי - בהחלט מומלץ. האם ניתן לחזות מוות במפה ? לדעתי ממש לא : האדם בוחר עמוק בפנים את רגע מותו, ואת רגע הבחירה הזה לא רואים. ראיתי מפות שרגעי המוות היו מאופיינים דווקא במעברים של כוכבים יפים כמו וונוס למשל, דבר שאף אחד אפילו לא היה חושב עליו. על כן - צר לי יקירתי, אבל..

ורוד

New member
תגובה בקשר למוות

תחום האסטרולוגיה די חדש לי. אבל מאחר ולא מזמן משפחתי עברה אירוע של מוות. די סיקרן אותי אם אכן רואים מוות במפת לידה. לתדהמתי נוכחתי לדעת שביום המוות סאטרון היה במעבר על סאטרון במפת לידה. האם יש לך אילו השגות לגבי זה.

תשובה

ובכן, סטורן על סטורן הוא תהליך טבעי - ובדרך כלל גם די איטי : סטורן זז לאט מאוד, ונמצא שוב ושוב על מעלות מסויימות בגדול במשך חודשים. מעבר לכך, סטורן שחוזר למקום בו היה בזמן הלידה, מראה על סגירת מעגל מסויימת, אבל בהחלט לא על מוות. עצב מסויים או הדחקה, אבל לא על מוות דווקא. ישנם הרבה מעברים כל הזמן במפת הלידה, אבל אם כל הכבוד - כשלעצמו זה בהחלט לא מספיק, ומאוד מאוד כללי.

למעלה