תוכנית ראשונית

מפלס 1

New member
תוכנית ראשונית

שלום זאת התוכנית הראשונית שלנו הבית בצורה מלבנית כיוון שכך רצינו וכך אנו מאמינים שנקבל גינה גדולה יותר. ומנוצלת יותר. היו חשובים לנו כמה דברים: 1. חדר מזווה צמוד למטבח כדי ששם נשים את הגז ויהיו לנו עוד ארונות שם. 2. חדר משפחה במרכז הבית למרות שהוא לא גדול. 3. שירותים לא בתוך האמבטייה. אשמח לשמוע תגובות ודעות.

פיטנגו4

New member
אם

התכנון המלבני זה משום שאתם אוהבים מלבנים - זה OK אבל אם זה מלבני כי כך אתם חושבים שהגינה תהיה מנוצלת יותר, אתם טועים. רעיון מקורי אבל שגוי. חוץ מזה, כל התכנון שלכם בכלל לא כזה שמופנה ומתייחס לגינה שמעבר לקירות, וזה כבר בכלל לא קשור למבנה מרובע או משולש, אלא לתפיסה של האדריכל. בעיקרון - אני לא יכולה להתיחס בכלל לתוכנית של דירה שצפה באויר, בלי גבולות מגרש, בלי סימוני צפון, בלי שכנים, בלי גבהים.

shiranow

New member
אין מספיק מידות

קשה להעריך... כמה מעבר יש? מה מידות החדרים? מה תכנון החדרים? מאיפה כניסה ראשית לבית? בקיצור, תעלו תכנית רצינית ואשמח להגיב.

גרזנית

New member
ככה לא בונים חומה

רואים שהתאמצתם לנסות לתכנן לבד באחת התוכנות החינמיות שרצות ברשת, תכננתם קוביה מוזרה במיקרה הטוב, לא חשבתם על כיוונים, מראה החזיתות, גינה, מעברים, כניסה וכו. עכשיו בו נסביר איך עושים את זה נכון: רושמים על דף את כל הדרישות שלכם (גדלי חדרים ומספרם), חשיבות מטבח, פרטיות וכו וכו וכו הולכים לחפש אדריכל, נפגשים עם כמה אדריכלים (ויסלחו לי הגברים אבל אני מעדיפה אדריכליות מבחינה פונקציונלית), עם מי שיש כימיה ואוהבים עבודות אחרות שלו ויש לו קשרים טובים בועדה המקומית, סוגרים חוזה ונותנים לו לעשות עבדתו נאמנה. המשך עבודה שלכם על תוכנית כזו רק תינעל אתכם להמשך תיכנון נכון וחבל!

למעלה