אצלנו (אילת)
בגלל שלא היה מועדונים לגילנו, הבילוי המועדף היה סנוקר, באותה תופעה נתקלתי גם כשהייתי בראשון לציון, אז נכון ששולחן עולה 40 ש"ח, אבל תסתכל על זה ככה שארבע חמש חברה משחקים עליו. אז זה יוצא עשר חמש עשרה ש"ח לבן אדם, גם בתקציב נמוך של 20 ש"ח לילד אתה יכול להעביר אחלה ערב. הענף הוא הענף אני חושב המשוחק ביותר או בין המשוחקים ביותר, בתרבות שלנו גדלנו על סנוקר כאילו דרך קלה לבדוק, היא להשוות כמה מועדוני סנוקר קיימים בארץ? באילת האמת שבזמן האחרון הנושא במגמת ירידה יחסית, פעם היו הרבה יותר מועדונים היו שלושה איכותיים, הפרופוגנדה שהפך עם הזמן לקמאו והקמאו נסגר. המרתף שהיה עם מוניטין של אולי שלושים שנה וסגר (מבאס) והיחיד שנשאר שורד זה "סנוקר רזין" הנקודה שהמקום באמת מתוחזק מצויין יש שולחן אחד של ריילי יש בסה"כ שש שולחנות במועדון, אבל המקלות מצויינים והאווירה שקטה , השתיה זולה והחברה על הכיפאק אני אוהב ללכת לשם. המועדונים שמשלבים סנוקר עם חצי בילוי של מועדון, שנואים עלי, בגלל שחסר שקט מצד שני אתה יכול לעשות פוזות כי אתה שחקן טוב..... חחחחחחחח הרעיון שלפחות לגבי אילת הם תפסו את המקום של מועדונים מקצוענים עובדה ששתיים דומיננטים נסגרו... המרתף בגדולתו היה הטוב ביותר... אגב הרמה באילת מאוד גבוהה יש לנו את גרי שהיה אלוף ישראל לפני 12 שנה, את זהר ושרון ששניהם שחקנים מעולים, וגם את בן...... אני אולי נכנס איפה שהוא בשלושים חחחחחח