תוכנית סטרייב

liranstrive

New member
תוכנית סטרייב

שלום לכולם, שמי לירן ואני מייצגת תוכנית חברתית תעסוקתית בשם סטרייב (Strive) ישראל. מטרת התוכנית לסייע לאוכלוסיה בלתי מועסקת לחזור לכוח העבודה ולפתח קריירה. חלק ממשתתפי התוכנית הם חרשים וכבדי שמיעה. הייתי מעוניינת להרחיב את הידע שלי בנושא על מנת לסייע למשתתפי התוכנית המגיעים מאוכלוסיית כבדי השמיעה והחרשים במציאת עבודה. לכן, הייתי מעוניינת בעזרתכם במענה על השאלות הבאות: 1. האם אתם מכירים ארגונים המעסיקים חרשים וכבדי שמיעה? 2. אלו סוג משרות מתאימות לחברי האוכלוסייה? אודה לכם על קבלת עזרתכם בנושא. לירן. ניתן גם לשלוח תגובות למייל האישי שלי- [email protected]

בועת sabon

New member
שלום לירן

לצערי, אני לא מכירה אירגונים שמעסיקים חירשים וכבדי שמיעה. הייתי שמחה ומצפה לשמוע ממך על אירגונים כאלה... לגבי משרות - באופן אישי אני חושבת שאני מסוגלת לבצע כל עבודה שאינה כרוכה ברעש חזק, בשימוש בטלפון ובעבודה עם קהל. אם את מייצגת את התכנית אשמח לדעת פרטים עליה וכיצד מצטרפים. לא פשוט למצוא עבודה כשלא שומעים. תודה ובהצלחה.

liranstrive

New member
פרטים על התוכנית

שלום, אם את מעוניינת בפרטים על התוכנית את מוזמנת לפנות למי שמרכזת את הנושא אצלנו. קוראים לה שיר והמייל שלה הוא- [email protected] כמו כן, את יכולה לקרוא על התוכנית באתר http://www.striveisrael.org/ בהצלחה. לירן

סיקסטי

New member
לגבי תעסוקה,בעבר נפתח פתיל בנושא

ע"י הבעלים של בית ההשקעות "מיטב" שחיפש עובדים לקויי שמיעה.

liranstrive

New member
מעסיקים מגוונים

בועת סבון וחברים נוספים בפורום בהמשך לשאלתך, אנחנו עובדים בשיתוף פעולה עם אירגונים ועסקים המעסיקים עובדים מגוונים, השאלות נשאלו על מנת להרחיב את ההיצע ואת שיתוף הפעולה עם עוד מעסיקים שאולי לא בשיתוף עימנו בנתיים וכן מעסיקים מגוונים ובנוסף כמה פרטים לגביי תכנית סטרייב, תוכנית STRIVE ISRAEL היא תוכנית של הג'וינט הישראלי (תב"ת) והממשלה (משרד התמ"ת), המטרה של התוכנית לסייע לאוכלוסיה בלתי מועסקת לחזור לשוק העבודה ולפתח קריירה. התכנית פועלת מתוך אמונה שבכל אדם טמון פוטנציאל שניתן לממשו בשוק התעסוקה בעזרת מתן כלים מתאימים. התוכנית משלבת חרשים וכבדי שמיעה ומונגשת במימון הביטוח הלאומי. זוהי תוכנית ייחודית וארוכת טווח שמעניקה למשתתפיה ליווי במשך כשנה וחצי, בהן הם מקבלים כלים הן להעצמה אישית והן לפיתוח כישורים מקצועיים. התכנית הוקמה ופותחה בארה"ב לפני כעשרים שנה ומאז פועלת ב 31 מוקדים בארה"ב ובאירופה. התכנית עברה התאמות ושינויים בהתאם לתרבות ולשוק התעסוקה הישראלי ושמה דגש על פיתוח אופק תעסוקתי ארוך טווח. התכנית פעילה בישראל כארבע שנים ומציגה (בממוצע) 90% השמה בעבודה בקרב משתתפיה. קהל היעד הוא אזרחים בני 21-40 , לא מועסקים לפחות 6 חודשים או מועסקים בעבודות שאינו מקדמות קריירה. שלבי התכנית � הליך קבלה הכולל ראיון אישי ויום הערכה בדגש על המוטיבציה לחולל שינוי ולפתח קרירה. � סדנא מכינה לעבודה (הנערכת חודש ימים) נעשית באווירה ייחודית ומקנה מיומנויות תעסוקתיות ואישיות הנדרשות להשתלבות ולצמיחה בשוק העבודה. במהלך הסדנא נלמדים כלים לחיפוש עבודה ובהמשכה ה המשתתפים ממשיכים באופן עצמאי ובעזרתנו את תהליך חיפוש העבודה. � תהליך אימון אישי ע"י מאמן אישי-תעסוקתי. � תכנית "אופק" למצוינות בעבודה לימודי המשך- בתחום מיומנויות וכלים למצוינות תעסוקתית. � תהליך ייעוץ תעסוקתי ע"י פסיכולוג תעסוקתי. � הכשרה מקצועית � פיתוח אופק קריירה לינק לאתר strive http://www.striveisrael.org/ פרטים נוספים : [email protected] תודה,לירן

r o n e n2

New member
יש פה אפליה לאנשים מעל גילאי 40

זה פוגע ולא הוגן כלפי אנשים מוכשרים ועם יכולת ואין לעשות התניות רונן

r o n e n2

New member
כתוב מגיל 21-40. השאלה לגבי נגיד גיל 50 למשל

כי אני רואה שיש לא מעט מובטלים בגילים 40 ומעלה שאין להם מסגרת. גמישות תלוייה בכם, כי רבים פוסלים בכל מיני תואנות אך פשוט לא רוצים מבוגרים מדיי אבל שוכחים דבר אחד בסופו של דבר כולנו נהיה מבוגרים יום אחד...

רונן-אפליה

רונן שלום וברכה בכל מיני מסגרות יש הפרדה גילאית מכל מיני סיבות בנק' שבה אתה מחוץ לקהל היעד ואתה כן מעוניין יש כמה אפשרויות בחירה, מה אפשר לעשות: אפשרות אחת, להאשים באפליה אפשרות שנייה, לברר האם המסגרת גמישה אפשרות שלישית, לנסות לברר האם יש מסגרות מקבילות המתאימות לחתך הגיל שלי ועוד ועוד לא בהכרח, האופציה לצאת בהאשמות לא מבוססות היא האופציה שהכי תקדם אותך אם תכנית סטרייב נראית לך כמו המסגרת המתאימה לך ולצרכים שלך בדיוק, אני מציעה ומזמינה אותך למרות הגיל, ליצור קשר ולבדוק את העניין לעומק בהצלחה

ויש לך גם אפשרות לשאול כך:

האם תוכנית סטרייב יכולה לסייע לאנשים מגיל X ועד Y אני בטוחה שכך זה מתקבל יפה יותר.

למעלה