תוכנית מיוחדת על להקות צבאיות -האזי

• פותח הנושא mebl
  • פורסם בתאריך

mebl

New member
תוכנית מיוחדת על להקות צבאיות -האזי

ביום ב' 18/10 בין השעות 15:05-16:00 תשודר ברשת א' של קול ישראל התוכנית "בראש צעיר" שתעסוק כולה,שעה שלמה הלההקות הצבאיות. באולפן יתארחו מלש"בים שאוצים להיות בלהקה צבאית וחיילת מלהקה צבאית. על קו הטל' התראיין יהורם גאון, סולן הנח"ל לשעבר וגב' ציפי מזור מפקדת יחידת התרבות ואחראית הלהקות הצבאיות. תדרי רשת א' באתר http://aleph.iba.org.il/ ובערוץ304 בHOT מי יודע אולי תקבל/י טיפים ועצות עתידיות. בכל אופן אלו להלן מס' הטל' של מדור יחידת התרבות בצה"ל: 037374562 או 037377377 או 037374183 - בשמחה ובששון יעזרו לך! האזנה טובה ובהצלחה באודישנים!

אני מאמין שהודעה זאת...

תתאים יותר לפורום "מתגייסים" מלפורום שלנו. בכל מקרה, בהצלחה בשידור התוכנית!

mebl

New member
לנועם!!!!!!

תחילה, אפתח בזה שאני חדש פה אך מרגיש בבית.:)))) פורום מכובד ומושקע, יישר כוח! אם כן, אני תלמיד כיתה י"ב , שדרן צעיר ומעוניין מאד לשרת בגל"צ. רציתי לדעת אם: ראשית כל, אתה שדרן בגל"צ.? גם אם לא, אתה יודע מהן הבחינות קבלה?מהן הדרישות... אשמח אם תשאיר לי תשובה. חג שמח!

Evyatar613

New member
אחחח, געגועים ל"בראש צעיר".

בהצלחה בתוכנית ידידי! הלוואי והייתי יכול לחזור ולעשות עוד כמה תוכניות של בראש צעיר :) תמסור ד"ש שם לכולם... ממליץ לדבר על הצורך בלהקות צבאיות כיום, האם חייל שהולך ללהקה צבאית מרגיש שהוא באמת ממלא תפקיד חשוב, האם היוקרה של הלהקות לא נעלמה, והאם המקצועיות עדיין קיימת... תהנה, אביתר אלעד.

mebl

New member
היי אביתר,תגיד...

מי היתה המפיקה שלך? שלי אפרת בזרקון כפרה עליה, וצילה נשמה טובה. אתה עכשיו בצבא?

Evyatar613

New member
תמי... :)

מגיל 12 עד 18... :) ותמסור לאפרת (בהחלט "כפרה עליה") ולצילה את אהבתי. ושאני מתגעגע... (עשיתי גם עוד כמה דברים בקול-ישראל חוץ מבראש צעיר) אני מסיים עוד שלושה וחצי חודשים את שירותי ביחידת דובר צה"ל.

mebl

New member
ואווווווווווווווו מכובד בהחלט

סתם שאלה, למה לא גל"צ?לא דירגת זו עדיפות ראשונה? מה אתה עושה בדו"צ?מה התפקידים בדו"צ?הרחב,נמק,... ונ.ב אילו תפקידים נוספים עשיתי בקולישראל

Evyatar613

New member
אז ככה

רציתי מאוד גל"צ, היתה טעות בלשכת גיוס עם הפרופיל שלי, שהיה מתאים לשירות בגל"צ, אבל בגלל טעות טכנית לא עודכן. אחרי מליון מכתבים, זומנתי למנהל לשכת הגיוס שהתנצל בפני על הטעות, אבל אז כבר היה מאוחר מדי לעשות את כל המיונים לגל"צ, וכך עשיתי מיונים מאוחרים לדו"צ, והתקבלתי. אני משרת בנציגות דובר צה"ל בפיקוד צפון, מרוצה מאוד מאוד מהתפקיד, ואשמח לפרט לך על התפקיד בפרטי פה או באיסיקיו: 32597028, כך גם על התפקידים הנוספים שעשיתי בקול ישראל.

dhp7

New member
אביתר

אני זוכר במעורפל שהשתתפתי בפאנל באחת מהתוכניות שהגשת ב"בראש צעיר". זה באמת היה מזמן, ואני בקושי זוכר את השידור עצמו. בכל אופן, חיידק הרדיו לא עבר לי, ואני כיום משרת ביחידה שאליה כמעט הגעת (וחבל שלא הגעת.. ). עומר.

Evyatar613

New member
וואלה?

אתה זוכר באיזה נושא היא היתה ובאיזו שנה בערך? צור קשר באיסיקו... 32597028 בהצלחה! אביתר.

למעלה