הערות
התכנון נחמד באופן עקרוני, למרות מבול ההערות שאני אכתוב, (אל תבהלו ממני
) הצפון הוא למעלה? איפה הממפלסים והגבהים של קרקע, 00 בית, חומות, מגרשי שכנים? הבית שלכם נגמר בגבול המגרש, אז מאד חבל שחלקו המערבי חסר. זה רחוב משולב (הולנדי)? חסרים המון חלונות שלא שורטטו. לא יודעת אם תכננתם, אבל מתבקש חלון לאורך חדר המדרגות. חלון שירותי אורחים שפונה לרחבת ישיבה זה איום ונורא. לבעל הבית אין בעיה לעלות למעלה או להכנס לשירותי הורים, לאורחים זה פחות נעים. לו הייתי באה להתארח אצלכם והיו עוד אוחרים מלבדי בגינה, אז הייתי מחפשת שירותים אחרים. צריך לחשוב על הצללת המטבח מצד דרום. יציאה לגינה לא יכולה להיות מאחורי הספה. יש לארגן אחרת את הישיבה או את הפתחים. חישבתי בערך 55 מ"ר של רחבת חוץ. זה המון. אתם מארחים חמולות שלמות כל שבוע? אם לא, אז כדאי לחשוב על זה שוב. תכנון כל החלק של הכניסה ממש מזעזע. (אני תמהה בפעם המי-יודע-כמה מה קורה לאדריכלים כשהם יוצאים מהקירות של הבית...) יש שם רחבה מרובעת, ושביל בצורה מוזרה. זה חומרים שונים? גבהים שונים? למה יש קו מפריד? בכלל, מה זה אוסף הקשתות הללו? למחוק ומיד! אם רוצים קו מעוגל, אז לא כך, וגם לא רק בכניסה אלא עקבי בכל הריצפים במגרש. לא יודעת איך קו זה יתחבר עם הפרגולות שלכם, כי אין לי חזיתות. רק לידיעה: פרט לברוש טוטם, אין עצים בקוטר מטר וחצי, כפי שהאדריכל שרטט, אז אל תפתחו ציפיות לג'ונגל. הוא שרטט מקסימום שיח קטן.
זה קישוט בלבד.