תוכנית לחיצלול

blackorpheus

New member
תוכנית לחיצלול

היי : ] אני מגיב פה די הרבה ואתם עונים לרוב, לכן אני חושב שאתם כבר די מכירים את סוג הבעיות שלי לכן רציתי לשאול האם תוכלו לראות איך אני יכול לשפר את הצעדים שלי לחלום צלול \ או מה לא בסדר. 1) יומן חלומות וניסיון לזכור את החלומות, כמעט תמיד אני צריך זמן כדי להזכר בחלום, לא יוצא לי לקום וישר לזכור את החלום. 2)שואל את עצמי האם אני חולם כל פעם ש... א-עולה לאוטובוס( עוגן) ב-רואה אישה מושכת ג-קם\ הולך לישון ד-בא הביתה (עוגן) ה-רואה תרחישים מוזרים ו-כל שעה עגולה ואז מבצע בדיקת מציאות ע"י השאלה האם אני חולם והאם הגיוני שאני נמצא במקום הנוחכי, ובדיקת הסביבה. מביט בפלאפון שלי ובדוק את השעה.. מחפש טקסט וקורא אותו כמה פעמים. ובדיקת זיכרון ע"י הניסיון לחשוב מה קדם למה. בנוסף אני גם שואל את עצמי לפעמים בלי סיבה. 3) עושה את הצבת המטרות כמו בספר עולם החלומות ואת המשימות של כל יום ( היום זה היום השני שאני עושה את זה ואני זוכר לבצע כל פעולה שאני שם לעצמי) 4) בלילה לפני השינה אני שואל את עצמי האם אני חולם ומדמיין חלום קודם או עוגן ומדמיין שכשאני אראה את זה אני אבין שזה חלום ואעשה בדיקת מציאות. בבוקר בדרך כלל או לפעמים בלילות אני מתעורר ומנסה הלזכר מה חלמתי ומתחיל לרשום ביומן את הפרטים ומתעצבן איך זה שקרו כאלה דברים טיפשים בחלום ולא הבנתי שאני חולם ואו שעליי לבצע בדיקת מציאות. האם תוכלו לכתוב מה אני לא עושה בסדר או איך אני יכול לשפר כל אחד מהדברים שאני עושה או אם אתם מציעים בכלל תוכנית חדשה ואז רשמו לי מה אתה מציע לדוגמא בדיקות מציאות אחרות וכדו. בתודה ענקית מראש. לאו : ]

makron2

New member
הערות..

לפי דעתי רוב דיי טובים למרות שיש מקום לשיפור קל. לפי דעתי בקטע של הבדיקות מציאות אפשר לצמצם קצת במיוחד אם אתה עושה את התרגיל יום של המיילד כבר. 4") בלילה לפני השינה אני שואל את עצמי האם אני חולם ומדמיין חלום - זה נשמע כמו דרך קצת פגומה,כמה בדיקות מציאות לפניי השינה זה בסדר אבל את חיזוק המודעות יש לבצע בצורת **מיילד ו*רק באמצע הלילה/לקראת הבוקר מיילד. עוד משהו - באמצע הלילה לאחר החזרה על המשפט "*בפעם הבאה שאני חולם *אני רוצה לזכור שאני חולם" מגיע הקטע של הדמיון שגם שגית בתאור שלו,רשמת מדמיין חלום קודם או עוגן ומדמיין שכשאני אראה את זה אני אבין שזה חלום ואעשה בדיקת מציאות. מה שצריך לעשות זה יותר "מדמיין חלום קודם ובו עוגן או סימן ואז *כשאני רואה אותו אני מבין/נזכר שהסימן אומר שזה חלום ושאני **עכשיו חולם* לכן יש לאמר בזמן ההבחנה בסימן "זה חלום" "אני חולם" כי אתה מזהה כבר בדמיון - זה יותר מדוייק..

blackorpheus

New member
כל הכבוד....

כל הכבוד על התגובות המהירות ותודה רבה :]]]]]]]] לילה טובב

למעלה