תוכנית חדשה..
אחרי שבוע של מנוחה(נראה לי שהייתי באובר טריינינג-המשקלים שלי התחילו לרדת) ואחרי שקניתי מכשיר חדש(ספה עם פולי,פרפר,מקבלים,פשיטות וכפיפות רגליים) החלטתי לשנות תכנית לזאת: התכנית בנוייה משלושה אימונים: אימון A
לפי הסדר) חזה: לחיצת חזה(מוט) לחיצת חזה בשיפוע עליון(מוט) מקבילים רחבים יד קדמית: כפיפות ידיים עם מוט כפיפות ידיים עם מוט בPREACHER CURL אימון B: רגליים: אימון לשיפור הניתור שהורדתי מהאתר של IAN KING יד אחורית: כפיפה צרפתית פשיטת ידים כנגד פולי עליון אימון C: כתפיים(הכתפיים ראשונות כי אני רוצה לתת עליהם דגש): לחיצת כתפיים מאחורי העורף חתירה בעמידה גב: פולי עליון קדמי פולי תחתון(משיכה) משיכת שמקולות בשכיבה כל התרגילים 3 סטים+1חימום 8-12 חזרות בכל סט אני עושה את האימונים A,B,C,מנוחה,A,B,C,מנוחה אני עובד בשיטה של יום קל/יום קשה(יום קל אחרי קשה ולהיפך) ביום קשה אני עובד במקסימום מאמץ ומוסיף בטן בסוף האימון ביום קל אני עובד עם 75% מהמשקלים אותו מספר חזרות ומוסיף 25 דקות ריצת אינטרוולים. תודה רבה רבה לכל מי שעזר לי להכין את התכנית ובמיוחד לרמי,אלי ודני. לכל מי שיש הצעה לשיפור או משהו להגיד או חוות דעת בבקשה שיגיד לי תודה רבה רבה ומצתער שזה כ"כ ארוך עמית
אחרי שבוע של מנוחה(נראה לי שהייתי באובר טריינינג-המשקלים שלי התחילו לרדת) ואחרי שקניתי מכשיר חדש(ספה עם פולי,פרפר,מקבלים,פשיטות וכפיפות רגליים) החלטתי לשנות תכנית לזאת: התכנית בנוייה משלושה אימונים: אימון A