תוכנית הבנים 2.2

get well

New member
../images/Emo45.gifהתוכנית הייתה מצויינת כרגיל

אני לא מסכימה איתכם לגמרי אני ראיתי את התוכנית ב 1 בלילה ונשארתי ערה רק בגלל התוכנית בכלל היה מצחיק כתמיד ואריק היה קורע. גם הקהל הצחיק אותי- כל הכבוד לכם. נמאס כבר מהרצינות אין כמו קצת צחוקים!!! ואריק אני מסכימה איתך מאה אחוז אתה באמת איזון מעולה לכל הליברליות של ליאון ורפיק קצת שמרנות לא תזיק לאף אחד!!!!!

שרי אריסון - פיפסתי את הפואנטה

בלהגיד: שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון,שרי אריסון... דוקא 126 פעמים! לא ראיתי את ההתחלה של התוכנית אז כל התוכנית אני מנסה לחשוב, אז אולי מישהו מוכן להסביר לי?

lonestar2003

New member
תוכנית הבנים 2.2

בואנה, התכנית היום היתה גרועה! כנראה שאחרי ששבוע שעבר שהיה כ"כ טוב, נותר רק לרדת ברמה. הקטע עם שרי היה מטופש ולא מצחיק. ("שרי, שרי, שרי". יופי, נורא בוגר. ממש קוריוז משעשע... לא...) קהל הבנות הצווחני הרס והן התפוצצו מצחוק מכל שטות שאפילו לא קשורה לתוכנית. הקהל היה מיותר, כל עוד שומעים אותו יותר מדי ושמים לב אליו. לצערי התוכנית היום היתה חלשה. מקווה ששבוע הבא תהיה תוכנית טובה יותר (מי ייתן והיא תהיה מצויינת כמו שהיתה התוכנית של שבוע שעבר...) בואנה בנים, אתם ענקיים!!! (בד"כ...) : )

צודק, וחבל!

חשבתי שרק אני מרגישה כך אבל מסתבר שאני לא לבד! בד"כ אני חולה על התוכנית של הבנים (התוכנית של הבנות פשוט משעממת, בקושי יש אנרגיה בשידור (במיוחד לעומת תוכנית הבנים) והן עושות כאילו בחיים לא ראינו/ נראה תוכנית אנרגטית שכזאת. היחידה שאני מסמפטת שם זאת שירי). בכל אופן, מה שרציתי לומר זה שהתוכנית של הבנים היום היתה נפילה אבל זה לא ישבור אותנו. תוכנית אחת גרועה אחרי כ"כ הרבה תוכניות מעולות ואחרי שמשווים לבנות, לא תייאש אותנו. בנים, חיזקו ואימצו על התוכניות שלכם!!!!

מה הבעיה עם הקהל?!

הקהל היה מצויין! פשוט חבל על הזמן!!! אנחנו היינו הקהל ולא, לא היו שם רק בנות אלא גם הרבה בנים!. אני מסכימה עם זה שהתוכנית הייתה גרועה אבל כמו תמיד אריק היה מצחיק בטירוף!. אולי פעם הבאה תהיה תוכנית יותר טובה! אבל בתכלס התוכנית של הזוגות הרבה יותר טובה!! אוהבים את כולכם: שרון, עידן, אסף, גל, יעל, שירן, ורד, מודן, יניב, איציק, שחר!!!. ד"ש לכווווווולם! (אחלה משטרה יש לישראל- ישר כוח!!!)

lonestar2003

New member
הקהל...

כאילו, אל תעלבו, אבל היו מלא צעקות וצווחות מצד הקהל וזה היה נשמע כמו חבורת ילדודס שבאו לעשות שמח. "וואי בלילה" זה קצת מעבר, כי הקהל לא לוקח חלק ואני משערת שזה לטובה כי קהל הוא עם בלתי צפוי ובדרך כלל לא ממש מצחיק... אוהבים את התוכנית? סבבה, כולנו. אבל זו לא סיבה להתנהג ב"צומיות" ולצעוק ברקע. אם תראו שידור חוזר אולי תבינו על מה אני מדברת. זה די הפריע... שוב, סבבה לקהל, אבל בשקט... עד היום הקהל לא הורגש והיום הקהל הראה לכולנו מאיפה הדג משתין... :) ובקשר לתוכנית הגרועה של היום, המנחים לא לקחו שום עצה ברצינות, מכל דבר עשו צחוק. הבעיה היא שהצחוק לא היה מצחיק !!! (אם זה היה מצחיק המצב היה מצוין!). אפילו אריק שהוא בדרך כלל תותח עולם, לא היה בשיאו... קיצר, בנים, מתים עליהם, היום לא היה כנראה היום שלכם. קהל, קחו לתשומת ליבכם ותבינו אותנו, הצופים. שבוע טוב שיהיה לכולם, נטול אסונות!

אממ אז זהו ש..

ראינו את התוכנית ושמענו את הצעקות, לדעתנו זה ממש לא הפריע, ההיפך. פשוט לא הייתה תוכנית טובה! זה לא סיבה להאשים את הקהל!. וסה"כ אנחנו כן חבורה של ילדים שבאו לעשות שמח!!!
כל הכבוד למשטרת ישראל! המשיכו בעבודה הטובה!

טלטל21

New member
תקשיבו......

אז כך...זאתי היא דעתי : אחרי המחמאות שדפקתם על התוכנית הקודמת אז יש מצב שהבנים קצת תפסו מזה....... והייתי אומרת על אריק שלפעמים הוא מנסה קצת יותר מדי להצחיק עד שזה יוצא כבר - לא מצחיק....... אבל זאתי דעתי !!! ואגב כל הקטע של "שרי אריסון" ממש ממש ממש לא מצחיק.... אז תמשיכו לראות כי באמת חבל לפספס את התוכניות הטובות שלהם! ביי ביי

זה לא יכול להיות

זאת הייתה תוכנית מוקלטת וצילמו אותה לפני שצילמו את התוכנית של שבוע שעבר!!!

lonestar2003

New member
זה לא שידור חי ??

בואנה אני נאיבית.... זה לא אמור להיות משודר חי?

לפעמים זה כן ולפעמים לא!

לפעמים זה שידור חי ולפעמים זה מוקלט! וגם השיחות לפעמים מוקלטות!

lonestar2003

New member
איך אפשר לדעת?

לפי מה יודעים? לפי מה הם מחליטים אם לשדר לייב או לשדר משהו מוקלט? הייתי בטוחה שכל התוכניות בלייב...

וואלה?

באמת??? גם אני חשבתי שהשידור חי... אגב, סורי על "הקהל מטומטם" לא ידעתי שהייתם שם...אז אל תקחו את זה קשה פשוט הייתם קהל רועש... אז קחו את זה בקלילות. לא התכוונתי ספציפית אליכם. ככה שסליחה אם נעלבתם אבל אל תתנפלו עליי...

אוקיי סלחנו

היי אלה אסף ושרון! הרגע צילמו אותנו לעיתון ככה שאנחנו עדיין קצת בלחץ- כולם לראות מחר את מוסף 24 שעות ב"ידיעות אחרונות" אנחנו נהיה שם!!! והשידור לא תמיד חי, אנחנו חושבים שזה שבוע שידור חי ושבוע לא חי. אתם יכולים לשאול אחד מהמנחים ואולי הוא ייתן לכם תשובה יותר מפורטת (בתקווה כמובן שלאחד המנחים יהיה "זמן" לענות לכם) (
כל הכבוד למשטרת ישראל!
)

אני חולקת עליך

התכנית של הבנים היא הכי מעניינת ומצחיקה מהבנות והזוגות. והם תמיד אבל תמיד טובים.

למעלה