תוכנית הבוקר

DJGU

New member
תוכנית הבוקר

האם יש למישהו הקלטה של התוכנית האחרונה של טל ואביעד?

כן לי..

הקלטתי אותה ואפילו שמעתי אותה שוב בשנית..היה לי עצוב

DJGU

New member
איך אפשר לקבל את ההקלטה?

איך אפשר לקבל את ההקלטה?

שאלה טובה...

כרגע יש לי בעיה להעלות את זה למחשב,מקווה לפתור את זה איכשהוא ולשים אפילו פה או במסר

אשמח לעזרה

לא מבינה איך להעלות את זה לאתר שנתת לי... זה כנראה כבד,כי לא מצליחה לשלוח את זה גם במייל

אפשרות אחרת

אתר דומה, אבל יחסית פשוט ובעברית: http://jumbomail.co.il/ בכתובת המייל לשליחה את יכולה לכתוב את שלי: [email protected] ואני אדאג להעלות את זה לשאר משתתפי הפורום.

מעולה...זה בדרך

זה אפשרי ככה לשלוח לכל מי שרוצה? אבל אם אתה מתכוון בעצם להעלות את זה לפה אני אגיד בפייסבוק למי שרצה שזה פה... תודה :)

אז ככה

בסיום ההעלאה תקבלי מהאתר קישור להורדת הקובץ, שאותו תוכלי לפרסם כאן בעצמך. בכל מקרה - אם לא תסתדרי אני אסייע.

האזנתי

אי אפשר להגיד שזה לא מרגש ומעלה זכרונות נעימים... עם זאת - אני חושב שחוץ מכח ההרגל - שלהם ושלנו המאזינים - אין תוכן אמיתי שהחזיק את טל ואביעד במשבצת הבוקר היוקרתית. אני חושב שהתכנית שלהם הייתה צריכה לרדת לפני 3 שנים, כשעוד היה למגישים מרץ ועניין מסויים. מחר בבוקר מאזינים רבים יקומו לבוקר חדש, וייתכן ולא יהיה להם קל להתרגל לתכנית הבוקר של סלוצקי ודומינגז. אני סמוך ובטוח שאם תיתנו להם הזדמנות ראויה (וממש כמו ביצירת מערכת יחסים חדשה - אל תנסו להשוות לעבר), תצאו נשכרים. מדובר ברמה אחרת לגמרי.

כמו שכתבת..ניסיתי לתת צ'אנס

אבל היה משעמם בחיים שלי לא השתעממתי ככה!! הם לא מעניינים,הם ממש החיקוי של שי ודרור..הבעיה שגם שי ודרור לא מעניינים אז אין כרגע למה להקשיב ברדיו עד 9 שבה התוכנית של יוסי ארדמן מתחילה... בקיצור? מקווה לשמוע שטל ואביעד חוזרים לרדיו בתחנה אחרת...

DJGU

New member
גם אני נתתי צ'אנס

פעם אהבתי לשמוע את תוכנית הבוקר של תחנות הרדיו בצפון (בעיקר רדיו חיפה ולא הייתי מעריץ צמוד), דווקא נחמד לשמוע שידור צפוני ברדיו תל אביב, ועל זה כל הכבוד, מבחינתי באמת אין הבדל בינם לבין שי ודרור התכנים פחות או יותר דומים וגם אצל טל ואביעד התוכן דומה, השינוי הוא ההנחייה שמשתנה ממנחה למנחה, כרגע עד שטל ואביעד יחזרו נאזין להם, דבר אחד מפריע לי הוא שהשידור מועבר להרבה תחנות וזה מוריד קצת מערך השידור ומסכנים סלוצקי ודומינגז שצריכים לנסוע כל בוקר מהצפון.

לא מסוגלת להקשיב

לחפרנים האלה...הם לא מצחיקים,משעממים (להמשיך...?) כרגע לצערי מקשיבה לשי ודרור כי אין ברירה,אין למה להקשיב ברדיו הזה.

kalil

New member
מה נסגר איתם?

הם עוברים ל 99 או שנפטרנו מהם לצמיתות?

למעלה