תוכנית בית

vit10

New member
תוכנית בית

שלום רב לחברי הפורום (הפעיל ביותר )!!! דברים מאוד חשובים ושימושיים עולים בפורום הזה. רציתי להראות לכם את תוכנית בית . אנחנו בונים באיזור גליל מערבי על מגרש חצי דונם עם 2 מפלסים.

פיטנגו4

New member
מה זה "ערימת עפר או פסולת"

אני חייבת לזוז, ורק הצצתי על התוכנית ברפרפוף. אבל "ערימת עפר או פסולת" אסור שיהיה שם! לא חוקי בכלל ! למחוק ומיד ! אל תסכימו לשום פסולת בתחומי המגרש שלכם ! מה זה "אדמה גננית"? אין דבר כזה. צריך שיהיה מוגדר בדיוק איזו אדמה. "הר" "גננית" "עמק" הם לא סוגי אדמות מוכרים, ונתונים למה שהקבלן יחיט באותו רגע. בדיוק כפי שלא תסכימו שירצפו לכם עם מה שהקבלן בוחר. נכון? בנוסף, לא נראה לי שהחלטתם איםה אתם צריכים רחבה, אז יש לכם 3 קטנות, בתוספת לחצאים סביב כל הבית. זה לא מאפשר לכם לא אירוח נורמאלי, ולא שטח אדמה פנוי סביר.

vit10

New member
תוכנית בית

בקשר ל "ערימת עפר או פסולת" זה לא רלבנתי מכוון שתוכנית נבנה על תוכנית של מודד שציין שהיה שם ערימת פסולת.

פיטנגו4

New member
הבנתי. עוד הערות

1. אין חץ צפון. אני מתיחסת כאילו הצפון למעלה. 2. המסלעה מתחילה מהמדרגות, וזה בסדר גמור, אבל הכיוון שלה (דרום?) איום ונורא כיוון שהוא גוזל את כל שטח הגינה שלכם. כיוון הפוך למסלעה יגדיל לכם את הגינה. 3. שיפועי ניקוז לא תוכננו. -0.20 בכל השטח זה 0% וזה גרוע. 4. למה האדמה צריכה להיות 15 ס"מ פחות מהריצוף? 5 ס"מ מספיק. אדמה הרי עוד שוקעת, ותיווצר לכם מדרגה משמעותית,גם אם יהיה שם דשא. 5. כל תכנון החלק הציבורי צריך לעבר שינוי מחדש, כדי שתוכלו להשתמש בשטח החיצוני. 3 כיווני אויר לפינת הישיבה זה נחמד, אבל זה שאין שום שטח משמעותי לגינה זה פחות נחמד. יש לכם קיר ממד ללא חלונות, אפשר להזיז את כל הסלון שיהיה מאחורי הממד, וכך הרווחתם גינה קצת יותר משמעותית. אני בכלל הייתי הופכת כיוונים למטבח ולממ"ד, כמו תמונת ראי, ואז גם השטח הזה יתחבר לשביל. אני מקווה שאני מובנת בלי שרטוט. אם לא - אני אנסה לשרטט.

Yuli Gama

New member
איזה ישוב אתם?

גם אנחנו בונים באותו אזור, רק שאצלנו עוד אין תוכניות בית מפורטות כאלו, רק ציור דגם.

vit10

New member
תוכנית הבית

אנחנו בונים בהרחבה של קיבוץ מצובה , שלב א. שבוע שעבר הגשנו תוכניות לוועדה

למעלה