תוכנית אימונים

bigman

New member
תוכנית אימונים

בהרבה מאמרים ותוכניות אימונים אני רואה שמבצעים יום אחד בשבוע עבודה על כול קבוצת שרירים האם אימון שכזה מספיק כדי לנפח שרירים אני מתאמן כ-6 חודשים ועובד 2 פעמיים בשבוע על כול קבוצת שרירים עיקריות(יד קדמית יד אחורית גב חזה ובטן) אני מגוון ומשלב אך למרות זאת אני מרגיש תקוע האם יתכן שאני הגעתי לאימון יתר? חזה-3 תרגילים פרפר ,לחיצה שכיבה ,לחיצה שיפוע פרמידה עולה 10,8,8,6 4סטים כול תרגיל. יד קדמית 3תרגילים מוט פטישים CONCETRATION מספר סטים כמו בחזה יד אחורית -3 תרגילים פשיטה כבל ומתיחה מעל הראש 3 סטים גב לפי אותו מתכון וכתפיים פעם בשבוע לגבי הרגליים הם מספיק מפותחות ולכן בחרתי שלא להתאמן עליהם לפחות לא עכשיו.

גלעד ק

New member
אימון יתר../images/Emo122.gif

רוב הסיכויים שלא הגעת לאימון יתר הרי אתה מתאמן רק פעמיים בשבוע. בכל מקרה כדי לוודא ב100 אחוז אם יש לך את רוב הסימנים הבאים אז הגעת לאימון יתר הסימנים לאימון יתר הם: 1. ירידה ביכולת האימון 2. ירידה במוטיבציה לפעילות 3. עייפות וחולשת שרירים (במצבים שקודם לכן לא היו גורמים לכך) 4. ירידה בסבולת ובקואורדינציה השרירית 5. הפחתה ביעילות התנועה: בהשוואה למצב רגיל, הוצאת יותר אנרגיה (למשל - עלייה בצריכת חמצן מרבית) באותה פעילות. 6. ירידה בתיאבון ובמשקל 7. הפרעות בשינה. 8. עלייה בקצב הלב במנוחה ובלחץ הדם במנוחה. בקשר לאימון, אימון יעיל אמור לארוך לא יותר משעה נראה לי שלך יותר ארוך לכן צריך לשנות חלק מהאימון. מה לשנות זה כבר מומחי הפורום ידעו לא אני . גלעד ק

אימונים

אתה תקוע בשלב של מתחיל, 2 אימונים בשבוע אינם מספיקים להשיג תוצאות, ביחוד אחרי 6 חודשים ! לכן המלצתי היא: המלצתי היא תוכנית בעצימות בינונית, 3-4 פעמים בשבוע. אימוני כוח תחלק לשני אימונים (עד 60 דקות אימון): אימון 1 - חזה,יד קדמית ורגלים (אל תזניח גם אם הם מפותחות) אימון 2 - גב, יד אחורית, כתפיים 9 תרגילים מכל קבוצת שריר גדולה, 6 תרגילים מקבוצה שריר קטנה. 10-12 חזרות מכל סט, 60 שניות מנוחה בין הסטים. בצע יום אימון יום מנוחה .... בצע אימון ארובי אחרי אמון משקולות הכולל אימוני אופנים, קרוסטריינר או ריצה בעצימות של 60-70 אחוז מדופק מרבי למשך 20-30 דקות. שלב בטן בין האימונים בצע תוכנית זאת למשך 6 שבועות הקפד לרדת בכמות אוכל ובמקביל לאכול 5 ארוחות קטנות ביום (כדי שהגוף לא יהיה רעב). חזור אלי בסוף התוכנית ונמשיך הלאה ! בהצלחה

למעלה