תוכנית אחת בשבוע

nir2107

New member
תוכנית אחת בשבוע

פינה חדשה וקטנה בה נתמקד כל שבוע בתוכנית אחרת - בהיסטוריה, בשחקנים ובדעות שלכם עליה. ואיזו תוכנית יותר מתאימה מהתוכנית שבחרתם בה כהפקת המקור הטובה בכל הזמנים של הערוץ, ולעומת זאת, יש דיבורים על סיומה בקרוב. בכל מקרה, היום אנחנו מדברים על הרצועה. הרצועה נחשבת לתוכנית הסאטירה הנוקבת והנושכת בארץ (באיזו עוד תוכנית ידברו על ילדה שכתבה יומן בסימני עשן בעליית גג של הויג-ואם?), ומציגה לצד הומור גבוה גם קצת שטויות ונונסנס. יש לה קאסט מפואר שבעבר כלל את טל ברמן כ"שפוי" של התוכנית, אבל גם כיום לא פראייר עם שמות גדולים כמו גידי גוב וליאור אשכנזי, ובעבר גם מנשה נוי, אבי גרייניק, עידן אלתרמן וצבי שיסל. מעבר לשימוש בשמות גדולים, אפשר לומר שהרצועה בנתה את הקריירה של כמה בדרנים כמו נתי קלוגר, שקצת קרטעה לפני הפריצה הגדולה שלה בתוכנית, ויובל סמו כסוליסט לעומת ימיו בשלישיית "פרוזאק". אז מה דעתכם על הרצועה? לאיזה הומור אתם יותר מתחברים - הסאטירה (המחדלים של גולדה) או ההומור הקצת יותר נמוך (היציאות של עוזיהו פרוכטר)? מה הייתם משנים? ואיזה מהמשתתפים בתוכנית הוא החביב עליכם?

דעתי

אז מה דעתכם על הרצועה?-הדבר הכי גאוני שערוץ הצחוק אי פעם הפיק, לא איכפת לי מדאבל דייט או המאסטרו שעשה את שלו והביא עוד צופים, הרצועה הייתה ותמיד תהיה הסמל של הערוץ לאיזה הומור אתם יותר מתחברים - הסאטירה (המחדלים של גולדה) או ההומור הקצת יותר נמוך (היציאות של עוזיהו פרוכטר)?-אישית, אני יותר מתחבר להומור הנמוך, אבל הכל מצחיק אותי שם, הכל. מה הייתם משנים?-אולי מעיפים את הפרה, ואת הדמות הנמרחת של מחקה השואה ואיזה מהמשתתפים בתוכנית הוא החביב עליכם?-סמו, דביר בנדק, נתי קלוגר, שגיב, קיגלר, גוטליב, כבר אמרתי, יכולים לעשות תוכנית נוספת בפורמט אחר עם האנשים האלה ואני מרוצה, רק שיביאו מנחה נייטרלי ולא דמות.

C B 4 Real

New member
דעתי

נראה לי שכולם יודעים שאני מת על התוכנית הזאת... הדמות האהובה עלי היא סלומוניקו ה-3 למרות שעכשיו אני מאד מתחבר לראש הממשלה, הרמטכ"ל ושר הביטחון שזה ללא ספק הסאטירה הכי חזקה היום בטלוויזיה... אני אהיה עצוב מאד אם יורידו את התוכנית...

berger74

New member
תורי..

אז מה דעתכם על הרצועה? היו ירידות ועליות..אבל בסךהכל תוכנית טובה מאוד.. לאיזה הומור אתם יותר מתחברים - הסאטירה (המחדלים של גולדה) או ההומור הקצת יותר נמוך (היציאות של עוזיהו פרוכטר)? הכל..נהנה משניהם.. מה הייתם משנים? מעיף את הדמות של אלבניון..כי היא כלכך מאוסה.. איזה מהמשתתפים בתוכנית הוא החביב עליכם? כולם חביבים...את הדמויות של מנשה נוי אני פחות אוהב..אבל כולם מצויינים..

עונה

מה דעתכם על הרצועה? - ממש אוהבת.. לאיזה הומור אתם יותר מתחברים? - אני אוהבת את הסאטירה.. אהבתי את הרעיון של המחדלים של גולדה כרעיון אבל הביצוע היה קצת מעפן לטעמי.. היציאות של עוזיהו הן בהחלט די הומור נמוך אבל כשהן באות במקום הלא צפוי אני מודה שאני צוחקת כמו כולם..:) מה הייתם משנים? -המ אני חושבת שהייתי מעיפה את אראגן ואת מיי לינג פתואנג. איזה מהמשתתפים בתוכנית הוא החביב עליכם? - הממ נראה לי יובל סמו

DorDassa

New member
המממ...

מה דעתי על הרצועה? התכנית הכי מצחיקה בטלוויזיה. יותר מארץ נהדרת, מועדון לילה, משחק מכור וכל תכנית הומור מסויימת... אני בעיקר מתחבר לסאטירה.. אבל בעיקרון כל הרעיונות שלהם גדולים בעיניי. ערן פיין ושאר החברים בקאסט מאחורה פשוט גדולים! מה הייתי משנה - מעיף את גידי גוב, הוא פשוט לא מצחיק!! אותו דבר לגבי הדמות של מיי לינג. השחקן החביב - אין על יובל סמו!

למעלה