תוכניתנים חדשים... יש פה אנשים שהולכים להיות תוכניתנים בקורס שנפתח במרץ??
G gluzi New member 28/11/06 #1 תוכניתנים חדשים... יש פה אנשים שהולכים להיות תוכניתנים בקורס שנפתח במרץ??
T tisanim6 New member 1/12/06 #4 את בטוחה שפותחים כזה קורס? אני הייתי במחזור ספטמבר ועשיתי קורס מחשוב לא ידעתי שהולך להיפתח ממר``מ. מעניין משהו...
את בטוחה שפותחים כזה קורס? אני הייתי במחזור ספטמבר ועשיתי קורס מחשוב לא ידעתי שהולך להיפתח ממר``מ. מעניין משהו...
פ פתי בר עם שוקולד New member 1/12/06 #5 ממר"מ זה לא חיל אויר זו יחידה בחיל התקשוב. הבחור בא לפה כי הוא ראה פורום שוחרים, וכל מי שעושה קורס קדם צבאי הוא 'שוחר', לא רק אנחנו..
ממר"מ זה לא חיל אויר זו יחידה בחיל התקשוב. הבחור בא לפה כי הוא ראה פורום שוחרים, וכל מי שעושה קורס קדם צבאי הוא 'שוחר', לא רק אנחנו..
O orly red New member 2/12/06 #6 לממר"מ יש פורום אחר.. הפורום הנ"ל הוא של שוחרי המכללה הטכנולוגית של חיל האויר.
M murzik3591 New member 2/12/06 #7 חחח אל תשנאי אותי אבל... היכן זה כתוב שזה של שוחרי המכללה הטכנולוגית של ח"א
O orly red New member 2/12/06 #8 לא שונאת אף אחד..../images/Emo8.gif בהודעתו של מנהל הפורום יש הקדמה שהפורום מיועד לשוחרים בבתי ספר צבאיים. לרוב משוטטים כאן שוחרי שלוחות הטכני. מידי פעם מגיעים לכאן בטעות (או שלא) גם שוחרים אחרים ממסגרות צבאיות, ממר"מ וכד'.
לא שונאת אף אחד..../images/Emo8.gif בהודעתו של מנהל הפורום יש הקדמה שהפורום מיועד לשוחרים בבתי ספר צבאיים. לרוב משוטטים כאן שוחרי שלוחות הטכני. מידי פעם מגיעים לכאן בטעות (או שלא) גם שוחרים אחרים ממסגרות צבאיות, ממר"מ וכד'.
M murzik3591 New member 2/12/06 #9 לדעתי חבל שהם לא משתלבים כאן רצוי מאד לראות איך זה במסגרות דומות ובכלל הפורום יצמח ויהפוך להרבה יותר ענייני
לדעתי חבל שהם לא משתלבים כאן רצוי מאד לראות איך זה במסגרות דומות ובכלל הפורום יצמח ויהפוך להרבה יותר ענייני
G gluzi New member 3/12/06 #10 אני בחורה!!! תודה לכולם...לא ידעתי שזה לבתי ספר צבאיים...תודה בכל מקרה.... זה שאתה מסיק ישר שאני בחור זה קצת מעליב.....
אני בחורה!!! תודה לכולם...לא ידעתי שזה לבתי ספר צבאיים...תודה בכל מקרה.... זה שאתה מסיק ישר שאני בחור זה קצת מעליב.....
M murzik3591 New member 3/12/06 #11 ../images/Emo5.gif לא בדיוק הבנתי במה זה מתבטא שהסקתי שאת בחור, אבל אני מתנצל. עמך ה