תוכניות בשעות הערב ../images/Emo13.gif
שלום לך!
אני מאמין שזה כמעט בלתי אפשרי לקלוע לטעמך ברדיו ובבידור, אז אני אעשה סקירה קצרה של התוכניות המשודרות בשעות הערב בתחנות הרדיו האיזוריות (!) השונות. בגלי צה"ל ובקול ישראל, בשעות הללו, יש בעיקר תוכניות איכותיות וכבדות יותר.
אם אתה
חובב ספורט, אתה בוודאי תמצא את עצמך מאזין ל"הדקה ה-90" ברדיו אמצע-הדרך (90FM) בשעה 18:00, ל"היום בספורט" ברדיו דרום בשעה 18:15, "ערב ספורט" ברדיו חיפה באותה שעה או ל"רק ספורט" ברדיו ללא-הפסקה (103FM) בשעה 19:00.
תוכניות בידור וייעוץ לנוער וצעירים תמצא ברדיו ללא-הפסקה (103FM) עם תוכניתו של שמוליק טיאר ו"תוכנית הלילה" ברדיו תל-אביב (102FM). תוכנית הלילה של 102FM, יש לציין, לא ממש נועדה לבני-נוער, אבל כמי שנוסע הרבה בשעות הללו, אני יכול להמליץ לך בפה מלא על תוכנית זאת.
אם אתה
חובב מוזיקה, בוודאי תוכל למצוא את עצמך מאזין לשלוש התחנות האיזוריות ש"מתמחות" בסגנונות המוזיקה הבאים: מוזיקה ישראלית (עם דגש על ה"ים-תיכונית") - רדיו לב-המדינה (91FM). מוזיקה ישראלית (עם סגנונות מוזיקה מגוונים) - רשת ג'. מוזיקה לועזית (עם דגש על מוזיקת מסיבות) - 99ESC. מוזיקה לועזית (עם דגש על מוזיקת MTV) - רדיוס (100FM). וכאמור, רדיו תל-אביב (102FM) וגלגלצ (91.8FM) המתמחות במוזיקת מיינסטרים.
אני לא סבור שהסקירה שנתתי מספיק ממצה, ולכן אני מזמין אותך לעיין ב
לוח המשדרים של תחנות הרדיו האיזוריות. בכל מקרה, כפי שאני מאחל תמיד במצבים כאלו: שתהיה לך האזנה נעימה!