תוכניות

dnme123

New member
תוכניות

אני די לא מכיר את הלוח שידורים ואת התוכניות הטובות ברדיו אז מישהו יכול להמליץ לי על תוכניות טובות ברדיו לא משנה איזה תחנה ואיזה יום משעות הערב?

תוכניות בשעות הערב ../images/Emo13.gif

שלום לך!
אני מאמין שזה כמעט בלתי אפשרי לקלוע לטעמך ברדיו ובבידור, אז אני אעשה סקירה קצרה של התוכניות המשודרות בשעות הערב בתחנות הרדיו האיזוריות (!) השונות. בגלי צה"ל ובקול ישראל, בשעות הללו, יש בעיקר תוכניות איכותיות וכבדות יותר.
אם אתה חובב ספורט, אתה בוודאי תמצא את עצמך מאזין ל"הדקה ה-90" ברדיו אמצע-הדרך (90FM) בשעה 18:00, ל"היום בספורט" ברדיו דרום בשעה 18:15, "ערב ספורט" ברדיו חיפה באותה שעה או ל"רק ספורט" ברדיו ללא-הפסקה (103FM) בשעה 19:00.
תוכניות בידור וייעוץ לנוער וצעירים תמצא ברדיו ללא-הפסקה (103FM) עם תוכניתו של שמוליק טיאר ו"תוכנית הלילה" ברדיו תל-אביב (102FM). תוכנית הלילה של 102FM, יש לציין, לא ממש נועדה לבני-נוער, אבל כמי שנוסע הרבה בשעות הללו, אני יכול להמליץ לך בפה מלא על תוכנית זאת.
אם אתה חובב מוזיקה, בוודאי תוכל למצוא את עצמך מאזין לשלוש התחנות האיזוריות ש"מתמחות" בסגנונות המוזיקה הבאים: מוזיקה ישראלית (עם דגש על ה"ים-תיכונית") - רדיו לב-המדינה (91FM). מוזיקה ישראלית (עם סגנונות מוזיקה מגוונים) - רשת ג'. מוזיקה לועזית (עם דגש על מוזיקת מסיבות) - 99ESC. מוזיקה לועזית (עם דגש על מוזיקת MTV) - רדיוס (100FM). וכאמור, רדיו תל-אביב (102FM) וגלגלצ (91.8FM) המתמחות במוזיקת מיינסטרים.
אני לא סבור שהסקירה שנתתי מספיק ממצה, ולכן אני מזמין אותך לעיין בלוח המשדרים של תחנות הרדיו האיזוריות. בכל מקרה, כפי שאני מאחל תמיד במצבים כאלו: שתהיה לך האזנה נעימה!

dudube

New member
לא להחמיץ: תיאוריית הקשר -ערן סבג

ימים א-ד 22:00 בגלי צהל . נכון, לא תמיד התכנית מעניינת לכל אורכה אבל אני תמיד מוצא לפחות שניים שלושה נושאים מעניינים בכל תכנית. בנוסף יש אתגר של למצוא קישורים. אם אני מוצא שלושה בתכנית - אני מאושר... יש לתכנית גם פורום באתר של גל"צ.

my24

New member
99 ו 102 אם אתה מעוניין באלקטרוני

99
כל שני ושישי בשעות המאוד מאוחרות של הלילה, מוזיקה אלקטרונית - תוכניות ברמות מטורפות - מומלץ מאוד
102
סופ"ש = אם אתה אוהב בוםבום ככה ברציף - שווה להאזין ל"סט" חמישי+שישי נדמה לי מ 1 בלילה. לייב ישר ממסיבות

hilagilady

New member
גאון שלכם לשעה קלה ../images/Emo124.gif

עוד חוזר הניגון - עם יהורם גאון
שתי תכניות מתוך הסדרה המיתולוגית – "שלכם לשעה קלה" יהורם גאון מתארח פעמיים בסרה זו בשנים 1969- 1971 מארח את: שייקה אופיר, שרגא פרידמן, יורם ארגל (יבדל לחיים ארוכים). הוא ביצע בתכניות אלה שירים מקוריים ומערכונים, חידש שירים בלקניים, בין השאר בהשתתפות תזמורת בניצוח זיקו גרציאני וחבורת רננים. עריכה דיגיטאלית: אילן הראל. עורך ומגיש: אברהם זיגמן.
יום חמישי 20/1/05
שעה: 22:00-20:00
יום חמישי 27/01/05
שעה: 22:00-20:00 המידע באדיבות מנחם גרנית.

radio101fm

New member
מעורב ירושלמי 17:00-20:00

גידי גוב|נינט טייב|Faith Hill|Jennifer Lopez|הפרוייקט של עידן רייכל|מאיר אריאל|Alicia Keys|Bryan Adams|אייל גולן|Phil Collins| רינת גבאי|Britney Spears|No Doubt|יוסי אזולאי|משינה|החברים של נטאשה|Joe Cocker|Shania Twain|Gloria Estefan|מוקי|מומי לוי|Chicago|גלי עטרי|שרית חדד|Celine Dion|פורטרט|Aerosmith|אריאל זילבר|Dido|רוני|Christina Aguilera|Sting|משפחת תאקט|Mariah Carey|הראל מויאל|הג'ינג'יות|Stevie Wonder|Eric Clapton|יגאל בשן|רמי קלינשטיין|Depeche Mode|Celine Dion|דניאל סלומון|ריטה|Beyonce|R Kelly|הילה הררי|Coldplay|Laura Branigan|ערן צור|שלומי שבת|Pointer Sisters|Genesis|הדורבנים|עמיר בניון|TLC|Lenny Kravitz|K-Ci & JoJo|U2|שי גבסו מעורב ירושלמי עם מוטי פרנסיס. המוזיקה שתעשה לכם את השבת.

hilagilady

New member
הזמן נוסע – אהוד בנאי בהופעה../images/Emo124.gif

הזמן נוסע – אהוד בנאי בהופעה
שידור חי ברשת גימל
מוצאי שבת 29/1/05
היכל התרבות ראשון לציון המופע החדש של אהוד בנאי בעקבות האלבום המצליח שלו בשידור ישיר ברשת גימל שידורינו בערב זה: 21:00 – חדשות 21:05 – רק מוסיקה ישראלית 21:20 - הזמן נוסע – אהוד בנאי בהופעה 24:30 – רק מוסיקה ישראלית 01:00 – חדשות 01:05 – מוסיקה ישראלית לתוך הלילה
המידע באדיבות מנחם גרנית.

למעלה