אוהבת את הקומה הראשונה פחות את השנייה
בקומה הראשונה הייתי מגדילה קצת את החלון מול דלת הכניסה כדי לאפשר לאור להכנס ולצור וואו אפקט כשנכנסים ורואים את הפטיו שאתה מתכנן מאחוריו כמו כן מחפשת דרך לחלון בסלון בכוון מערב, זה כוון האויר ולא הייתי מוותרת עליו ... חוץ מזה אני לא ממש רואה איפה תתלו TV בסלון (בהנחה שזה מה שתרצו לעשות) בקומה שנייה חסר לי שרותים, נראה לי ששלושה חדרים של ילדים עם תא שרותים אחד יהווה בעיה בכל בוקר ... מעט מדי לטעמי במיוחד כשתא השרותים היחיד גם מחובר למקלחת אני לא יודעת עם כמה ילדים אתה גדלת בבית, אבל לי יש 3 ילדים, בנים (עם בנות המצב חמור יותר), תא שרותים אחד (בבית השכור) שעומד לרשותם, ביום שהם מתחילים באותה שעה אין מנוס והם משתמשים בתא שלנו כי אחרת עד שהבכור שתפס את המקלחת יסיים להתקלח השניים האחרים כבר יכולים לסיים לאכול ארוחת בוקר .... אם לא היה עוד תא לשימוש שלהם (באותה קומה - הבית השכור שטוח) הם היו מאחרים כל בוקר לבית ספר בבית שאני בונה עשיתי שרותים עם מקלחת ובנוסף תא שרותים נוסף בכל קומה בדיוק כדי להוריד את הלחץ בשעות הבוקר או את המצב שאין שרותים עד שאחד מהם לא סיים להתקלח .. סתם חומר למחשבה 2 החדרים הצמודים צרים מדי לטעמי 2.8 לרוחב חדר עלול להתברר כבעיה בשלב שהילדים רוצים מיטה וחצי או חלילה זוגית ... שולחן כתיבה עם מחשב ואין מקום לזוז, הייתי מגדילה את הרוחב לפחות ב 20 סמ, למשל על חשבון מבואת הכניסה (מקטינה את המבואה ולכן גם הקוביה הזו ליד החדרים קטנה ואז יש מקום לחדרים להתרחב מעט). חלון יחיד ברוחב 70 סמ בחדר שינה זה מעט מאוד ואולי אפילו פחות מהתקן המחוייב בחוק (פונקציה של גודל החדר) - כדאי לבדוק