תוכניות רדיו

תוכניות רדיו

לקראת ראש השנה וכל החגים ידוע לכם על תכניות רדיו מומלצות? (מרתונים מצעדים וכד' מעניים) אבל ברדיו רדיו לא רדיו אינטרנט. ושתהיה שנה מוצלחת

RogerW

New member
נצל"ש.... ../images/Emo13.gif

אני אומנם בור בעינייני רדיו, אז אני לא אדבר בענייני רדיו... אני אדבר בענייני טלווזיה... אז אולי אף אחד לא יראה את זה לפני זה.... אבל לא נורא אז אם מישהו קם מוקדם מחר, ויש לו לווין במקרה, אז כדאי שיראה ב 9:42 בערוץ YES+ את הסרט היפה עד מאד, Gimme Shelter כן, ההוא עם הג'אגר המרקד ומלאכי הגיהנום הרשעים, והאיש הירוק המסכן... אז סביר להניח שאני עצמי לא אצליח לקום לא (למה בבוקר למה?!?! ) אז תראו בשבילי, ובשביל כולם, ואולי בכל זאת אני אלך לישון עכשיו ואצליח לקום בבוקר... אני מקווה... ושנה טובה לכולם!!! תשנו טוב!! ומחר תהיו שוב רעבים... לילה טוב...

bloodmachine

New member
gimme shelter בyes

ויזמיר, מאד רציתי לראות את התטכנית הזאת. מישהו אולי הקליט? אשמח לראות תמונות סטילס מהתוכנית כאן וגם סקירה.

LadyG

New member
ועכשיו ב- 88

במסגרת המרתון סבנטיס, 3 שעות המיוחדות לרוק הקלאסי. ההתחלה נשמעת מבטיחה. מקווה שגם ההמשך.

noosh

New member
88FM

מחר החל מהבוקר יש מרתון השנים היפות - דגש על שנים מרכזיות במוזיקה. מתחילים מהפיפטיז, 1964-3, 1967, 1969, 1972, 1977 וכ"ו... אני יודעתש התכנית של 1967 היא בין 11:00 ל-13:00.. אז אינ משערת שזה מתחיל בסביבות 8:00 או 9:00

היה טוב עד 72

77 היה פשוט על הפנים.. דיסקו ומוזיקה אלקטרונית גרמנית בכל מקום.

Paranoid Y

New member
ועוד משהו.......... ../images/Emo12.gif

וגם למי שיש לו לווין, גם בבוקר, וגם בשעה מוזרה, אז מחר ב YES3, ב 11:03 בבוקר, משדרים שוב בשידור חוזר מהיום, את הוואלס האחרון, אז בגלל שהיום פפסתי את זה
, אז אני רוצה שתראו מחר, ותקפרו על זה, בשביל דקסי...

למעלה