תוכניות להיום

תוכניות להיום

לתלות מכונה לקפל את זאת של אתמול ואת זאת של שלושום ולהחזיר לארונות לשטוף מטבח לאבק סלון + שטיפה להחליף מצעים ( נשפך לילד שוקו בלילה ובבוקר כולם ישנים ) לנסות ולסדר את הסלון ( החלטתי היום לנסות את הפטנט של מישהי פה עם הקערה נראה לי מבאס אותי ההליכות כל הזמן אני אאגור הכל לסלסלה אחת ואשטוף את הסלון ואז פשוט אלך מחדר לחדר ומה שיש בסלסלה ששיך לחדר אשים במקום ) לאפות עוגה לשבת קניות לשבת

מקצה שיפורים../images/Emo22.gif

ברשתות הגדולות כגון הום סנטר , יש ארגזי פלסטיק גדולים עם גלגלים ומכסה .... קל יותר לגלגל ארגז שכזה מחדר לחדר עם תכולתו .... כם הילדים ישמחו לאסוף לתוכו חפצים ולהסיעו. להשתדל להרים משאות עד כמה שפחות שמרו על הגב. שבת שלום

Iris G

New member
זהירות!

קודם כול לא לקנות משהו עם מכסה, וגם לא משהו גדול מדי !!!!!!!!! מנסיון כואב מה שקורה זה שדוחפים לשם הכול ואז סוגרים המכסה ושוכחים מזה, והנה יצרנו עוד פינת בלאגן אחת. כנל הסיבה למה לקנות משהו קטן, גדול דוחפים עוד ועוד, ואז מסדרים מה שבפנים רק פעם בשבוע כי יש מקום לעוד, ונוצר בלאגן מייאש של ערימה ענקית ולמי יש כוח לסדר. אוהבת את הרעיון של למצוא משהו על גלגלים וגם את האפשרות שככה נותנים לילדים "משחק" לאסוף את השטויות שלהם מהסלון ולהסיע לחדר. יומיים אחרי שהאמא של הנסיכים קונה כזה דבר תהיה פה תמונה של הפרחחים המתוקים שלה, אחד בקופסא (הגדול) ואחד מסיע אותו בכול הבית (הקטן)

זה בדיוק העניין שאני לא רוצה משהו גדול

יש לי קערת כביסה עגולה כזאת לא גדולה ולא קטנה אוספים הכל לתוך מנקים את הסלון ועוברים לחדר הבא שם שמים את מה שיש מהקערה במקום וממשיכים הלאה אם אני קונה ( לא צריך לקנות רק לשפוך את כל החיות החוצה ) אז לא יצא מזה כלוםכי הדברים ישארו שם ( יודעות כמה שקיות של בואי נאסוף ואחר כך נפזר יש פה ?)

הבעל חזר ב 11 בלילה מהעבודה

רק אפיתי את העוגה לשבת ובמקום לסדר אני פה עכשוו ( עצלנית אמרתי כבר?)

למעלה