תוכניות להיום

תוכניות להיום

אחרי שאתמול לא עשינו כלום כי הבעל חולה והיו לי 3 ילדים לטפל בהם היום התוכניות לתלות מכונה לקפל את זאת שהורדה בבוקר להפעיל מדיח ולפנות אותו חמש דקות בחדר שינה ילדים

הספקנו עד עכשוו

הגעתי הבייתה ושמתי לב שהמכונה לא הופעלה ( השארתי את הדלת פתוחה ) הפעלתי אותה מחכה שתסתיים לתלות הבעל חזר מוקדם היום והפעיל את המדיח אני פיניתי

תוכניות להיום (יותר נכון ללילה../images/Emo8.gif)

לקפל שתי מכונות כביסה (20 דקות) לכבס עודחת.(5 דקות) לסדר בשקיות במקפיא וואחד קניה של עופות... (לפחות שעה) לסדר את הבית בריצה מלמעלה (20 דקות) לבשל מרקוף (20 דק')

בינתיים:

כביסה קופלה אבל עוד לא מונחת במקומה. הוכנסה כביסה נוספת. הבית חצי מסודר העופות רבע מסודרים (יש עוד המון עבודת ניקוי כנפיים- איכס!) מרקוף כנראה יבושל מחר

לסיכום: היה מעייף!../images/Emo178.gif

כתבתי את ההודעה בשעה 9 ועכשיו כבר 1:00... לקפל שתי מכונות כביסה - קופלו, אבל לא הונחו במקום (בני הבית ישנים בחדרים) לכבס עודחת.- כובסה ונתלתה. לסדר בשקיות במקפיא וואחד קניה של עופות- אמא'לה!! גמרתי עם זה!! 26 כנפיים לנקות משערות ושאריות נוצות.. איכס! לסדר את הבית בריצה מלמעלה- חצי, בני הבית ישנים , חבל לעשות רעש (טוב שיש תירוץ...) לבשל מרקוף - חלומות באספמיה
שמחה שהכרתי את הפורום הזה, שמחה שלמדתי מפותחת האשכול ושלחתי לחלל העולם את ההודעה שלי אחרת לא הייתי עושה כל מה שעשיתי היום!! תודה

פילפלית ....חנסי לרגע.....

דרך קלה לניקוי כנפיים היא להשרותם במים חמים מריטת הנוצות תהיה קלה ומהירה. הדרך הקלה הנוספת היא לקנות חלקי עוף כגון שניצלים וירכיים באופן נפרד, ולהקל קצת על החיים לקנות בבת אחת 13 עופות לנקותם ולמיינם לפני ההקפאה זה מבצע שמצריך המון כוחות וזמן אני מורידה בפניך את הכובע ....... גם אני נוהגת לקנות עופות שלמים , אך עושה זאת בכמויות של מקסימום 3 עופות בכל פעם, מבקשת מהקצב לפרק את העופות ולסדר את החלקים מראש בשקיות נפרדות. כשאני מגיעה הביתה אני שוטפת כל תכולת שקית היטב , ומכניסה לשקית נקיה ולהקפאה. גרונות של עוף שלתוכם מזריקים את האנטיביוטיקה רגליים ולעיתים אפילו כנפיים אדומות מדם קרוש אני מכבדת את הכלב של השכנה. המוטו...להתעייף עד כמה שפחות!

בואי נעשה סדר בדברים, אני עושה בדיוק כמוך

קניתי 5 עופות, הקצב חילק את העוף ושם בשקיות לפי איברים. קניתי בנוסף, מגש של 16 כנפיים, שגם אותם היה צריך לנקות בנוסף ל10 שהיו מהעופות. למרות שהקצב מנקה, יש לי שגעון, לנקות עד השערה האחרונה! והמים החמים באמת עוזרים ומעמידים את הנוצות, אבל אם אני רוצה להקפיא אותם אח"כ שוב, יוצא שהם מופשרים לגמרי ומתחילים אפילו להתבשל, אח"כ מוקפאים, אח"כ שוב מפשירים לפני הבישול. לא נשמע לי כל ההפשרות האלו הלוך חזור
חוץ מהעסק של הכנפיים, יש את הכנת השניצלים (טבילה בביצה ופירורי לחם, סידור בשקית לפי מנות לארוחת צהרים) וחוץ מכל זה... יש גם את העבודה הפשוטה של שטיפת החלקים האחרים ואריזתם בשקית לפי מס' מנות רצוי... בקיצור- העסק הזה רחוק מלהיות אהבת חיי...

חחחחח חשבתי 26= 13X2

כתבת 26 כנפיים חשבתי שקנית במכה 13 עופות.....
וואלה ריחמתי עליך..... כן מסכימה אתך שזה דיכאון למרוט נוצות לא קונה כנפיים בנפרד ואת העור משאר החלקים מבקשת מהקצב לפשוט...........

12רוניתי

New member
שאלה - מה כדאי יותר לקנות חלקים

בנפרד או לקנות שניצל לחוד כנפיים כרעיים וכדומה. האם כדאי לקנות עופות שלמים ולבקש פירוק??

אם יוצא לך להשתמש בכל החלקים- שווה

יותר לקנות עוף שלם. ושהקצב יחלק. אני משתמשת אפילו בעצמות- למרקוף. אבל אם את נאלצת לזרוק חלקים מסוימים כי לא הולך אצלך, סתם חבל לשלם עליהם (את העוף שוקלים שלם, +העור+העצמות+הכנפיים+הגרון)

למעלה