התיקו של פורטו באולד טראפורד שהדיח את היונייטד היה התיקו היחיד שהיא הוציאה מ-9 משחקים באנגליה, יש לה תיקו ו-8 הפסדים על אדמת אנגליה, נכון שלפני שבועיים אמרנו שפורטו לא הפסידה בבית לאנגליה וזה נמשך, אז בחוץ המצב שלה בדיוק הפוך
נדרשת סבלנות מצדכם. לא תמיד יתאפשר לנו לפרסם את התוכניה במהירות האפשרית ויתכנו עיכובים כמו היום. מיכאל הקדיש מזמנו והמתין לתוכניה אך הייתה לו תקלה במחשב ולכן נאלצתם להמתין עד שאני אגיע. אז אני מבקש לא עוד הודעות היסטריות בפורום סטייל "איפה התוכניה?!?". קצת סבלנות. בנוסף,למרות שלאחרונה לא יוצא לי לבקר הרבה בפורום אני מתעדכן טוב טוב במה שקורה בפורום ואני מודע לאווירת השכונה שחלק מהגולשים יוצרים בפורום,יש כמה שנחסמו בעבר וקיבלו הזדמנות שניה ושלישית והם עדיין מזבלים את הפורום תוך שימוש בשפה ירודה וריבוי הודעות סרק או במילים אחרות "חפירות" שלא לצורך. אני אפרסם בקרוב רענון לכללי הכתיבה בפורום ,בתקווה שהמסר יעבור ולא נצטרך לשוב ולהשעות גולשים. תודה ובהצלחה.
תמיד זה כתוב ככה.. גם על ריאל כתוב 3-2 כאילו לבאיירן זה במשחק הקודם שהיה הוא היה בבית של ריאל וריאל ניצחו 3-2 כנ"ל לגבי ליברפול משחק חוץ ניצחו 2-1 זה נכון לכתוב כך.
אתה רואה טוב אני הולך לשים על איינדהובן רונלד קומאן בא שנה שעברה לאנפילד עם בנפיקה וניצח במפתיע 2-0 אחרי 1-0 קטן בבית למרות שכולם אמרו שליברופול תביס את בנפיקה רונלד קומאן חוזר לאנגליה עם קבוצה קטנה אחרת ביתרון 1-0 קטן, כולם אומרים שארסנל תביס אותם. לא דז'ה וו?
מצד אחד אני מאמין שאינדהובן לא תתקוף יותר מדי ותנסה לשמור על היתרון מהמשחק הראשון. מצד שני אני גם לא מאמין שארסנל לא תנצח. X בפלוס לאינדהובן נראה לי הימור מצוין פשוט!
חייבת להיות הפתעה כל הזמן, זה או רומא או איינדהובן. לדעתי בשניהם יהיו הפתעומ, רק שליון די מעצבנים, יש לי תחושה שהם יעופו דווקא השנה שהם הולכים חזק על הצ'מפיונס, אבל בכל מקרה אני חושב שרונאלד קומאן יעשה בונקר ויוציא 0-0 אומי יודע אולי יגנוב שער חוץ....