תוכנות...

מצב
הנושא נעול.

Tal Pe

New member
תוכנות...

תוכנות...
היי לכולם
אני מתעניינת בתחום האדריכלות והעיצוב... אני כרגע עדיין חיילת, אבל הייתי רוצה לנסות להשתעשע עם תוכנה ולנסות ליצור דברים (שני אחים שלי חושבים עכשיו על בניית בית, וחשבתי שאולי אוכל לתרום להם עם רעיונות). באילו תוכנות משתמשים אדריכלים? גם אם זו תוכנה מסובכת, אבל מוצלחת - אני אסתדר, אני בעלת תושיה
תודה!

גולי מ

New member
אולי תנסי להשתעשע

תוכנות...
היי לכולם
אני מתעניינת בתחום האדריכלות והעיצוב... אני כרגע עדיין חיילת, אבל הייתי רוצה לנסות להשתעשע עם תוכנה ולנסות ליצור דברים (שני אחים שלי חושבים עכשיו על בניית בית, וחשבתי שאולי אוכל לתרום להם עם רעיונות). באילו תוכנות משתמשים אדריכלים? גם אם זו תוכנה מסובכת, אבל מוצלחת - אני אסתדר, אני בעלת תושיה
תודה!
אולי תנסי להשתעשע
קודם באיזמל ומספריים, לכי תדעי, אולי תשני את דעתך ותרצי להיות מנתחת מוח... מה שאני מנסה להגיד, שתכנה היא רק כלי, כמו עט וכמו נייר. מה שאני ממליצה לך, אם את רוצה ללכת בכיוון אדריכלות, זה לשבתת איתם בפגישות עם האדריכל להקשיב, לשאול, לענות ולהסתכל.... באופן ענייני, תכנת אדריכלות מאד מאד יקרות. הנפוצה ביותר היא אוטוקד ועולה בערך 4000 דולר לעמדה. יש בוודאי אחרות, אבל חבל... וותרי על זה בהצלחה

Tal Pe

New member
ואוו, זה מעודד.....

אולי תנסי להשתעשע
קודם באיזמל ומספריים, לכי תדעי, אולי תשני את דעתך ותרצי להיות מנתחת מוח... מה שאני מנסה להגיד, שתכנה היא רק כלי, כמו עט וכמו נייר. מה שאני ממליצה לך, אם את רוצה ללכת בכיוון אדריכלות, זה לשבתת איתם בפגישות עם האדריכל להקשיב, לשאול, לענות ולהסתכל.... באופן ענייני, תכנת אדריכלות מאד מאד יקרות. הנפוצה ביותר היא אוטוקד ועולה בערך 4000 דולר לעמדה. יש בוודאי אחרות, אבל חבל... וותרי על זה בהצלחה
ואוו, זה מעודד.....
תודה על הזלזול. נתראה כשאהיה ארכיטקטית מפורסמת. צ'או.

גולי מ

New member
תקראי שוב,

ואוו, זה מעודד.....
תודה על הזלזול. נתראה כשאהיה ארכיטקטית מפורסמת. צ'או.
תקראי שוב,
לא היה שום זלזול. ניסיתי להניא אותך מלבזבז זמן מהלתעסק במשהו שהוא שולי, בעוד שלמדיה והתעסקות עניינית הנושא תבוא בישיבה מול ועם האדריכל ביחד עם אחייך, לצורך התווית הבית. יש אנשים - סטודנטים - שמגיעים לחוויה הזו רק בגמר הלימודים, ובחלקך נפלה הזדמנות שיש לקחת אותה בשתי ידיים. אני מצטערת שכך הובנתי, יכול להיות שאני צריכה להוריד את מינון הציניות. באשר לארכיטקטית המפורסמת... הייתי מעדיפה להתראות איתך כשתהיי אדריכלית טובה. בהצלחה.

garbil

New member
אני חושב שזה יעזור לך:

תוכנות...
היי לכולם
תודה!
אני חושב שזה יעזור לך:
יש תכנת תלת מימד מעולה בשם SketchUp תוכלי להוריד גירסא מהאתר שלהם. ממש פשוט לעבוד איתה, לי היא מאד עוזרת.

האחת don

New member
שלום לגרביל

אני חושב שזה יעזור לך:
יש תכנת תלת מימד מעולה בשם SketchUp תוכלי להוריד גירסא מהאתר שלהם. ממש פשוט לעבוד איתה, לי היא מאד עוזרת.
שלום לגרביל
וכמה שאלות. 1. מה הספקת לעשות ב-8 שעות של ה-free trial או האם רכשת את התכנה. אני הורדתי באתר download ושם לא מצוינת הגבלת זמן. 2. האם ידוע לך כיצד ממירים את יחידות המידה לסנטימטרים? תודה רבה מראש!

מצב
הנושא נעול.
למעלה