תוכנות משחק מחשב

סוזנה4

New member
תוכנות משחק מחשב

אני צריכה המלצה לתוכנות משחק מחשב בסיסיות לאוכלוסיית ילדים (גיל 3) עם צרכים מיוחדים שיכולים להשתמש במתג בלבד, ו/או מסך מגע. משחקי גירוי תגובה, תירגול סריקה ומיומנויות בסיסיות של התאמה. אם למישהי יש ניסיון עם תוכנה מוצלחת אשמח לקבל המלצה.

מעיי"ן באלי"ן או התאמת קומפי למתג

במעי"ן ( מרכז עזר לילדים נכים) בבי"ח אלי"ן יש מדור מחשבים ואולי הם יוכלו לעזור. טל ביה"ח 02-6494222 ( לבקש את מעי"ן). ניתן לברר גם במשחקיה של יד שרה בירושלים. פעם היו תוכנות ג'ודי לין אך הן לא תואמות את המחשבים של היום. ניתן גם להתאים את מקלדת קומפי לשימוש במתג ויתכן שגם לשימוש במסך מגע.

tooshiya

New member
4ID גם מתעסקים בזה:

03-6471393 (אורנה) יש להם תוכנות מאד יפות לחינוך מיוחד של סריקה, התאמה, ניתן לשחק עם מתג אחד או שניים. תוכנות מאד יפות . אני מקוה שהם עדיין בשוק, הרבה זמן לא עסקתי בנושא.

sarale20

New member
יש למט"ח כמה תוכנות כאלה

לא זוכרת את השמות, אולי סדר בחדר, זה אחד השמות, זה תוכנות עם דובי כזה, שעברו תהליך של הנגשה, ואפשר בהגדרות לבחור את צורת השימוש- מספר מתגים, סריקה וכו' תנסי לברר במט"ח

nogefen

New member
תוכנות מחשב לילדים

שלום,את יכולה להתקשר לנעמי או אסנת ביחידה לטכנולוגיה שיקומית בבית חולים אלין. 02-6494344. הן יוכלו לענות בצורה מאוד מקיפה. בהצלחה, נעמי גפן אחראית רב"ע, אלין

אסנת פ1

New member
משחרי PPT

כשאני למדתי ריפוי בעיסוק קיבלנו פרוייקט להכין משחקים שכאלה בתוכנת ה-PPT. זה דורש השקעה ראשונית אך ניתן להתאים את זה די בקלות למטרות המדוייקות של כל ילד....

sarale20

New member
תיפני למט"ח תבקשי את אורית אלמוג

היא מטפלת בתוכנות עם נגישות לצרכים מיוחדים כמו סריקה, מתגים וכו'

OritGri

New member
משחקי מתג לילדים

שלום, קיים מבחר רחב של משחקי פעולה תגובה. 1. אחד מהם ניתן להורדה מהאתר של "ישומים מסכי מגע", באתר של יישומים מסכי מגע. הכתובת מצורפת בקישורים. זהו משחק פעולה- תגובה שניתן להפעילו באמצעות מתג או מסך מגע. 2. יש אתר שנקרא rjcooper, קישור רצ"ב ובו ניתן להוריד דמו ל 7 כניסות למשחקים. במידה ומעונינים ניתן לרכוש את המשחקים, אם אני לא טועה ב 15$. 3. צרפתי קישור לאתר העוסק כולו בהפעלת מחשב באמצעות מתג. כמובן, כל משחק פועל בצורה מעט שונה ויש לבדוק כיצד מחשברים את המתג למחשב. במידה ויש עוד שאלות את מוזמנת לפנות או במייל- [email protected] או לטלפון- 03-9190767, שלוחה 355. יום טוב ובהצלחה אורית גרינשטיין מרפאה בעיסוק מכון ייחודי לשימושי מחשב ע"ש קרטן , פ"ת

למעלה