תוכנות לקבצי MP3

RockTheFuckOut

New member
תוכנות לקבצי MP3

אוקי אז כמה דברים (פיצרים) שאני זקוק 1- לדוגמה להקה כמו ACDC שיש לה מעל 10 אלבומים , אני רוצה לשים בנגן כ 3 מכל אלבום.. עכשיו ,מין הסתם בתגיות מוגדר שם האלבום המקורי ויוצר בלאגן ענק יש תוכנה, שאני פשוט גורר כמה קבצים שאני רוצה ואז יכול להגדיר שבכולם הוא יכתוב באלבום שם אחד?(ככה לא צריך לעבור קובץ קובץ..) 2- תוכנה שאני יכול לחתוך קבצים , לדגומה יש לי דיסקים שנהגו להוסיף שירי בונוס אחרי כמה דקות של שקט..(לחתוך את הקטע של השקט) 3 תוכנה מומלצת להמרה מפורמטים כמו WAVE , FLAC ,WMA וכו ל MP3 מקווה שזכרתי הכל :) תודה לממליצים , מקווה שיש כאלה תוכנות(בעיקר סעיף 1)

tweeg

New member
תגובה

1. לסמן את כל השירים עכבר ימני מאפינים סיכום מתקדם דאבל קליק על ערך כתיבה שמירה 2.wavepad מאוד קלה,מאוד נוחה 3.super

RockTheFuckOut

New member
תודה רבה נראה תוכנות מצוינות!

נזכרתי במשהו נוסף .. הרבה שירים בווליום שונה(בעיקר דיסקים ישנים לעומת חדשים או הוצואת מחודשות) מה מומלץ לגבי זה? קצת מחרפן לשחק בווליום כל שיר ובכלל, אם יש לך עזרים טובים נוספים והמלצות אשמח לשמוע :)

tweeg

New member
mp3gain

פוטושופ אדובי רידר נרו you tube alive convertor אוירה bsplayer super goldwave avg avgs klite codec pack Malwarebytes' Anti-Malware MediaCoder ff Mv2Player NCH Swift Sound(חבילת תוכנות מבית של wavepad) nlite pc wizard ppt2dvd partatation magic speed fan sas utrenet winamp winrar winzip audacity cpu-z HE Patched Hiren's.BootCD.9.5 Scanner magic disk זה בערך כל התוכנות שיש לי על המחשב קיצורי דרך-ראה תמונה מצורפת שים לב לקיצורי דרך של הסרגל למעלה,כל הפורטלים הגדולים בארץ מילונים,יוטויב,זאפ,ויקי שלושת האחרונים זה תקיות של:בלוגים,אתרי מחשבים,פורומים מאוד קל לגלוש ככה סתכל למטה,קישורים לתוכנות נפוצות (ווינאמפ,תקיית מוזיקה,אינטרנט) מקל מאוד את החיים מקווה שעזרתי

RockTheFuckOut

New member
אני תמיד שמח לקרוא הצעות../images/Emo24.gif

הבאת לי ימבה תוכנות לבדוק חח:) גם אני בפייאר פוקס , הרבה יותר טוב ,רק שהסידור אצלי לא קרוב לזה , אני אשנה קצת mp3gain זאת התכונה להשוואת ווליום אני מבין , ננסה רק מקווה שזה ילך יותר לכיוון של הגברה ולא ינמיך את הרועשים יותר. גם ככה אני צריך לשים את הווליום מעל האמצע. אני בטוח שכבר אמרו לך קודם אבל אתה ממש נכס לפורום

tweeg

New member
תודה

אתה יכול לקבוע את הווליום הממוצע של השירים לפי הdb אני שמתי על 90 אני חושב(בעקבות המלצה ממקור שאני לא זוכר) חלק מהתוכנות לא שימושיות לכולם אפשר לחלק אותם לאבטחה,מולטימידיה,חומרה ובוטבולס של תיקונים את הסעיף האחרון אתה לא נראה לי צריך,ואבטחה בטח כבר יש לך

RockTheFuckOut

New member
כן זה מוגדר שם על 89

רק מוזר עשיתי בדיקה לכמה קבצים.. כולם אצלי מעל 90 (ACDC 98 רימאסטרים מ 2003 אז סאונד נפלא ) רולינג סטונז 91 (וזה שיר מאלבום שהסאונד יחסית נמוך מאוד) מה שיותר הזוי שמתי שני קבצים מאותו אלבום (שעשיתי להם ריפ בעצמי) ויצא לאחד 90 ולשני 93 מה זה אומר שזה יחליש לי הכל? מהמעט שקראתי על התכונה זה מדבר על נקודת שיא בשיר כפי שהבנתי(כלומר הקטע הרועש ביותר 98 אז לאו דווקא אמור להחליש את הסה"כ, אני צודק?)

tweeg

New member
תגובה

בד"כ הקבצים מעל 90,90 זה בשביל לשמור על האוזניים קבצים באותו אלבום לא אמורים להיות באותו ווליום,יש בלדות שנועדו להיות שקטות יש שירים שנשמעים יותר טוב בווליום גבוה לדעתי זה מדבר על הממוצע ווליום בשיר,ולדעתי זה מוריד את כל הווליום באופן יחסי לשאר השיר זה טיפשי לחתוך רק את הקטע הרועש ביותר,כי השני הרועש ביותר עדיין יהיה וכו'

RockTheFuckOut

New member
לגבי תוכנה להמרה

המלצת על SUPER אבל אני רואה שיש את NCH Swift Sound(חבילת תוכנות מבית של wavepad) שלהם גם יש תכונה להמרת פרומטים , היא טובה באותה מידה? (התכונות שלהם הרבה יותר קטנות עושה רושם)

tweeg

New member
אממ

האמת נגמר לי הtrial שלה,ואני משתמש בסופר אז אני לא כ"כ זוכר איך היא בכלל אם היא יותר נוחה לך תשתמש בה רוב ההבדלים הם בממשק ובהגדרות

למעלה