תוכנות גרפיות יש המון תוכנות גרפיות, הידועות ביותר הן: Dream Weaver, photoshop, freehand
ל ללי 27 New member 15/8/08 #1 תוכנות גרפיות יש המון תוכנות גרפיות, הידועות ביותר הן: Dream Weaver, photoshop, freehand
א אני שירה New member 16/8/08 #3 תודה רבה, אלו בעצם העיקריות שנדרשות ממזכירה? (וכן, אני מודעת לכך שלא כל המזכירות צריכות לדעת אותן..)
A aviatiko New member 21/8/08 #7 יש לשים לב ש-DreamWeaver היא לא תוכנה גרפית ממש אלא תוכנה לעיצוב אתרי אינטרנט. תוכנה נוספת שיש לבדוק היא Illustrator - למעשה המחליפה של Freeehand שקרוב לוודאי לא תהיה בשימוש בעוד כמה שנים מפאת חוסר תמיכה. באם את רוצה המלצות על מקום ללימוד התוכנות אשמח להפנות אותך. הרבה בהצלחה
יש לשים לב ש-DreamWeaver היא לא תוכנה גרפית ממש אלא תוכנה לעיצוב אתרי אינטרנט. תוכנה נוספת שיש לבדוק היא Illustrator - למעשה המחליפה של Freeehand שקרוב לוודאי לא תהיה בשימוש בעוד כמה שנים מפאת חוסר תמיכה. באם את רוצה המלצות על מקום ללימוד התוכנות אשמח להפנות אותך. הרבה בהצלחה
A a m a z e New member 27/8/08 #8 אני מחפש בדיוק כזאת עובדת לחברה בנתניה. דרוש/ה עם ידע בתוכנות גרפיות + אופיס + נסיון במכירות לפרטים לפנות במייל
אני מחפש בדיוק כזאת עובדת לחברה בנתניה. דרוש/ה עם ידע בתוכנות גרפיות + אופיס + נסיון במכירות לפרטים לפנות במייל