תוכנה לPHP

ratibor77

New member
תוכנה לPHP

שלום לכל מומחי PHP אולי תמליצו לי עם איזה תוכנה הכי כדי להתחיל ללמוד PHP תוכנה שלא תהיה מסובכת מדי וקלה למתחילים תודה מקרב לב

nirdagan

New member
אתה צריך שרת HTTP ו-PHP

כדי ללמוד PHP. למה בדיוק התכוונת ב-"תוכנה"? ניר

orenphp

New member
אני הייתי הולך על HomeSite

Homesite אחלה תוכנה, אתה יכול לכתוב את הקוד שלך שם, כמובן שיש הארה של קוד (php,mysql,html,javascript...) בקיצר אחלה תוכנה. מומלץ! (אתה יכול למצוא את התוכנה בכל אתר של הורדות כגון downloads.com, tucows.com וכו´...) הבעיה היא שהתוכנה עולה כסף אז צריך ל"קנות" אותה :) (חפש קראק)

ut29

New member
יש גם חינמיות כמו PHPED ...

PHPED ו PHPCODER הן שתיי תכנות שנותנות סביבת עבודה לפיתוח PHP , שתיהן פשוטות למדיי ומאפשרות לך לאחר SETTING להריץ סקריפטים על המחשב שלך ללא צורך בשרת. שתיי התוכנות נמצאות ב TUCOWS וב DOWNLOAD.COM בהצלחה

meorero

New member
...../images/Emo80.gif...גם Edit Plus2 יחסית ...

ממש לא רעה לכתיבת הקודים, ובחינם. ניתן להשיג כמו הנ"ל - באתרי הורדה דוגמאת TUCOWS ואחרים. זה יכול לספק בתור התחלה, וגם בעצם לכל הזמן בשביל בדיקה קלה, צבעונית וטובה של סקריפטים בשפות נפוצות.

זה אחלה כלי EDITPLUS

אני משתמש בזה לכל מה שאני צריך, ואחד הפיצ´רים הנחמדים הוא view source in explorer מוות לנוטפד! חוצמזה, אני עורך מתוכו PHP, perl, python, HTML, DHTML, SQL, VB, BAT. ויש גם מקרואים, וגם מריץ ממנו סקריפטים ובראוזרים, וכו´. סבבה של כלי.

למעלה