תוכנה לצילום מסך

ולאד

New member
תוכנה לצילום מסך

איזו תוכנה יכולה לעשות תצלום מסך (screen shot) של בפאלם ולהעביר את התמונות למחשב? תודה

אני הייתי משתמש...

ב - Emulator שיעשה דמו על המחשב ואז: ctrl+Print Screen ובקובץ של Word מקישים ctrl+v ומקבלים את התמונה...

ולאד

New member
שגיאה

כשאני מנסה להריץ את האמולטור עם ה ROM שהורדתי מן המכשיר אני מקבל שגיאה שה checksum לא תקין. אולי מישהו יועיל בטובו לשלוח לי את ה ROM שלו? (אני משתמש ב VX אבל לא משנה לי של איזה מכשיר) תודה מראש

qwertyx

New member
איך "להשיג" רומים לאמולטור (ועוד)

אתר "לא חוקי" זה, מאפשר הורדות של רומים להמון סוגי מכשירים כמו כן יש לו section שלם של הורדת תוכנות פרוצות (חדשות) הרגע נתקלתי באתר זה בשיטוטי ברשת, כמובן שעפתי ממנו מייד כי הוא מכיל דברים לא חוקיים! (אפילו ababall פרוץ היה שם! איכס) אני לא מבין למה כשאני כותב במנועי good palmos games for download ודברים מסוג זה, אני מגיע לאתרים לא חוקיים! ממש מזל שזה לא לוקח אותי גם לאתרי פורנו!

לא תאמינו מה לי קרה ../images/Emo37.gif../images/Emo18.gif../images/Emo27.gif

פעם חיפשתי תוכנה באינטרנט, ובטעות במקום Softwares, כתבתי SoftWarez, ומיד קיבלתי רשימה של אתרי פשע נלוזים ושטופי זימה שהציעו חינם אין כסף תוכנות לכל המעוניין. בניגוד ל-qwertyx שרק עוזב את האתרים הרעים האלו, אני לא רק עוזב אותם, אלא גם שולח מיד דואר אלקטרוני לכל חברי ומזהיר אותם 7 פעמים לא להכנס לשם... ואח"כ אומרים שאין צדיקים בסדום...

shlomogarbi

New member
QWERTYX... עד היום חשבתי שאתה מופרע

בלי חוש הומור.... טוב אז טעיתי
אתה מופרע עם אחלה חוש הומור אפילו חברה שלי באה לבדוק למה אני מקרקר מול המסך

למעלה