תוכנה לעסקים

ReutAb

New member
תוכנה לעסקים

פעם ראשונה בפורום... אחרי שהייתי תקציבאית במשרד ליחסי ציבור כשנתיים החלטתי לצאת לדרך ולקפוץ למים הקרים... כבר בהתחלה הבנתי ממנהלת החשבונות שכדאי לעבוד עם תוכנה קלה ופשוטה לעסק.
לאחרונה הורדתי את התוכנה "אופק פתרונות" לניהול עסק, וגיליתי תוכנה מאוד פשוטה וידידותית למשתמש (יש גם סרטונים באתר להסבר התוכנה), מכילה את כל הדרוש לניהול העסקים ותמיד יש שירות כשאני נתקלת בשאלות.
מאוד ממליצה לכל עסק ובמיוחד לעסק שבתחילת הדרך והוא מעוניין לנהל אותו בצורה קלה וחכמה.
צירפתי לכם לינק לאתר, אם תרצו אפשר גם להוריד ולהתנסות בחודש חינם ממה שהבנתי.
בהחלט מומלץ לנצל את תקופת ההתנסות, להזין לקוחות, ובכלל ללמוד איך התוכנה עובדת.
אגב מוטי, בהחלט מסכימה איתך לגבי הצורך בסימון תוכן שיווקי מכיוון שגם לקוחות שלי שמתי לב די מתבלבלים בין יחסי הציבור לתוכן השיווקי שעולה אלפי שקלים והוא פרסום לכל דבר...

להורדה אופק פתרונות

ברוכה הבאה רעות
בהמשך לשאלה של קובי...

ניתן להתאים את התוכנה לעבודה עם לקוחות בתחום יחסי הציבור? פרסום?...

ReutAb

New member
אופק פתרונות

בתוכנה אני מקימה את כל פרטי הלקוחות שלי הכוללים בין היתר אימייל, טלפון נייד וטלפונים אחרים ואז ניתנת לי האפשרות לשלוח SMS ומכתבים בתפוצה, לעקוב בצורה מסודרת עבור הצעות מחיר שהגשתי ללקוחות שלי, ולתעד את השיחות שהיו לי איתם כולל תזכורות ליום ושעה. אפשר גם לסרוק את כל המסמכים הרלוונטים ללקוח והכי חשוב להפיק חשבוניות וקבלות ולבצע מעקב מסודר עבור כל החייבים שלי.
המערכת כוללת מגוון רחב של אפשרויות ואת הפירוט של היכולות שלה, אפשר לראות באתר של החברה.
אני אצרף שוב את הקישור לאתר.

ReutAb

New member
בהחלט

זה אחד היתרונות הגדולים של התוכנה, שהיא לא רק תוכנה להוצאת חשבוניות/קבלות וכל הנהלת החשבונות אלא גם אפשרות למעקב ולשימור הלקוחות שלי מה שהופך אותה לתוכנה לניהול עסק.
אני יכולה לרשום על כל הלקוחות תזכורות אישיות, לתעד את כל השיחות שלי עם הלקוחות, ולקבל תזכורות והתראות לאיזה יום ושעה שאני קובעת.
אין מצב לשכוח לחזור ללקוח או לא לדעת במי מדובר.
זה גם טוב כי להנהלת חשבונות מתמעטים כל הניירות והתיוקים בקלסרים והכל עובר למחשב.

למעלה