תוכנה להנח"ה

• פותח הנושא MZT
  • פורסם בתאריך

MZT

New member
תוכנה להנח"ה

שלום, לאתר אינטרנט מסחרי (עסק ביתי), איזה תוכנה להנהלת חשבונות אתם ממליצים ??? אני בעצמי מנהל ח" בלי הרבה נסיון .... תודה.

mmliat

New member
ריווחית-חפש את האתר שלהם באינטרנט

תוכל להוריד את התוכנה ל 3 חודשי נסיון,התוכנה עולה בסה"כ 600 ש"ח לשנה, אני מאוד מרוצה מהתוכנה.

תמירי

New member
נפגשתי עם התוכנה לאחרונה

אני טרם הספקתי ממש להכירה. אני משתמש בה כרגע לחשבוניות\קבלות.

נפתלי ג

New member
לליאת

האם את משתמשת בתוכנה לניהול הנהלת חשבונות של לקוחותיך במשרד? של עצמך? האם הלקוחות מפעילים אצלם רווחית ואת מעבירה תנועות לחשבשבת במשרד? ספרי קצת יותר (למשל נושא תקלות ושרות,האם הם מוכנים לעשות שינויים קלים והתאמות אישיות בתוכנה) כדי שאוכל להתרשם אם כדאי לבדוק יותר לעומק. זה נראה פתרון מאד יפה.

mmliat

New member
לנפתלי ותמירי

אני עובדת עם התוכנה כר 4 חודשים(מהיום שפתחתי את המשרד) 1. אני מנהלת ללקוחות שלי את הנה"ח בתוכנה. 2. לגבי דוחות: מעמ,מקדמות : התוכנה מפיקה דוחות שנראים בדיוק כמו הדוח בפנקס מעמ ומקדמות. 3. יש לקוחות שהפנקס אצלם,אני מפקססת אליהם את הדוח והם רק מעתיקים,זה מאוד ברור וקל , חוסך את הפגישה הנוספת עם הלקוח כדי לקחת את השקים , וחוסך ממני לגשת לדואר לשדלם את הדוחות. 4. לגבי נושא של תקלות -אין לי מושג, עוד לא היו לי תקלות. 5. אני מפיקה מהתוכנה : קבלות , חשבוניות,קבלות דחויים והתוכנה מודיע לי על יום פרעון השקים כדי שאוציא חשבוניות. אפשר להוסיף לוגו של המשרד על החשבונית . אני מאוד מרוצה מהתוכנה. בכל מקרה כמו שכבר הזכרתי אפשר להוריד את התוכנה מהאינטרנט ל 3 חודשי נסיון . אשמח לעזור לכם בכל שאלה לגבי השימוש בתוכנה. נ.ב כשתורידו מהאינטרנט את התוכנה תוכלו להוריד גם את ספר ההדרכה שלהם(זה בקובץ WORD).

נפתלי ג

New member
תודה לליאת

הורדתי את הספר ואני מתכוון בעקבות המלצתך ללמוד קצת יותר לעומק. האם את מנהלת ללקוחות חד צידי או דו צידי?

mmliat

New member
לנפתלי

הנה"ח חד צידי, עשיתי ביקורת לחברה שאת ההנה"ח - דו צידי ניהלה מנה"ח של החברה אצלה במשרד בריווחית-לקחתי את הדיסקט ועשיתי שחזור נתונים למחשב שלי.

איזו תוכנה והאם אפשר קישור לאתר

האם יש תוכנה לחשבוניות/קבלה חינמית באינטרנט? תודה

תודה , היא 600ש"ח **לשנה***

בשביל הוצאות חשבוניות זה מוגזם
יש אחרת?

mmliat

New member
כן, יש אישור : תיכנס בתוכנה

לאחד העסקים(עסק לדוגמא למשל), בסרגל כלים תיכנס להנה"ח ושם תיראה "אישור למ"ה" בנוסף בדקתי מול מ"ה(לפני שקניתי את התוכנה)- וזה מאושר ע"י מ"ה.

למעלה