תוכלו לתרגם לי?

Noiz

New member
תוכלו לתרגם לי?

את השיר - פרנסס עוד תנקום את נקמתה בסיאטל? תודה

Bill Kilgore

New member
Frances Farmer Will Have Her Revenge on...

לפי וויקיפדיה פרנסס פארמר הייתה שחקנית מסיאטל שהואשמה בקומוניזם ואתאיזם, סבלה מהתמכרות לאלכוהול ואושפזה במוסד סגור בשל הפרעות נפשיות כמו סכיזופרניה ודיכאון. אה, והיא גם טענה ביומן שהיא כתבה שאנסו אותה. עד כאן למה קורט התחבר אליה כל כך.... לשיר: האמת רק הבית האחרון מעניין: בעדותה השקרית, אנו מקווים שאת עדיין איתנו, לראות אם הם זורחים או שוקעים המטופלת המועדפת עלינו, תצוגה של סבלנות, עטופת מחלות פאג'ט סאונד (איזור בסיאטל) עוד תחזור כאש, לשרוף את כל השקרנים, ולהשאיר שמיכת אפר על הארץ אני מתגעגע לנוחות שבלהיות עצוב. ...

a d i 8

New member
מה היה הקשר שלה לקורט?

מתנצלת על הבורות

Bill Kilgore

New member
...

שניהם נולדו בסיאטל, שניהם התפרסמו בעסקי הבידור (היא שחקנית, הוא מוזיקאי), שניהם סבלו מדיכאון, שניהם אתאיסטים, לשניהם היו התמכרויות כאלה ואחרות, ולבת של קורט גם קוראים פרנסס, אבל זה לא קשור. היא התפרסמה בשנות ה 30'-40', ומתה לפני שקורט נולד, אבל כנראה שהוא התחבר אליה מספיק כדי לכתוב על זה שיר.

Noiz

New member
קורט לא נולד בסיאטל

ואני חשבתי שהשיר על הבת שלו חח

Bill Kilgore

New member
תקראי את השם של השיר...

-Frances Farmer Will Have Her Revenge On Seattle פראנסס פארמר. זה השם של השחקנית. שום קשר לילדה שלו, תקראי את המילים של השיר. ונכון, הוא לא נולד בסיאטל אבל התפרסם בה.

משהו שקראתי על השיר:

לפרנסס פארמר בדומה לקורטני עשו witch hunt ניסו להוציא אותה רעה וכל זה, וקורט גם מתייחס לקורטני בשיר הזה... משהו כזה. מקווה שהבנת

למעלה