תוכלו לעזור?

hadasbaril

New member
תוכלו לעזור?

אני מפשת פעילות מעולה לטו בשבט,זה עוד שלושה שבועות זאת פעילות לכול המושב- תינוקות ילדם נוער וההורים שלהם... רעיונות יתקבלו בברכה.....

רעיון...

אנחנו בנינו השבוע פעולה לטו בשבט.. אממ בעיקרון עשינו דומינו כזה עם נגיד ביטוי והפירוש שלו כשצריך להתאים כמו בדומינו נגיד אמממ חברמן-בחור כארז.. וכו וכו ועשינו גם מן משחק לוח גדול כזה בצורת עץ שהוא די מסובך כזה כאילו את צריכה להגיע לשורשים ויש דרכים קצרות ויש ארוכות דרך הענפים וכאלה ויש כל מיני כרטיסי שאלה ומשימה וכל כרטיס מזכה אותך בתשובה ובגלל זה עדיף ללכת דרך הענפים.. (זה מ-מ-ש מסובך...) ואם (אין לי מושגגג באיזה תנועה את) אבל את יכולה נגיד לשתול גינה בשבט/קן/סניף/אחר שלך.. זה יכול להיות נחמד ולהכין דחלילים (צופיות מעשית.. אם את בצופים..) ודברים כאלה וכמובן להכין שלט גדול קבוצת !@#$% היתה פה בלה בלה בלה.. :) אממ זה בעיקרון מתודות לגיל של שכב"צ (שכבה צעירה) אז אני לא יודעת כמה זה עוזר לך אבל אם נגיד את צריכה את הפירוטים של הכל כמו נגיד המשימות השאלות או כל ההגדרות של הדומינו, תגידי מקווה שעזרתי דניאל

hadasbaril

New member
דחללילים זה ענק!!!!!!

אני גרה במושב אז בדרך כלל שותלים. אבל אפשר לעשות תחרות דחלילים....לקנות קנים והכול הפעלות זה כמו בהפעלופדיה? כי זה דוהמ נורא ואםצככה יש לי תפירוט..... תודה רבה.....

Shark Alarm

New member
אני לא יכול לומר לך מה לעשות אבל

אני יכול לומר לךמה אנחנו עושים אצלינו בגוף
אז ככה, יש הגדה של ט"ו בשבט, יש שולחן, יש פירות יבשים, יש מצב-רוח יש תירוש (או יין) והכל... אז מתחילים: מושיבים את כולם סביב השולחן ומתחילים לקרוא את ההדגה (או שמחברים להגדה מילים לפי הווי הגוף/תנועה)..... מקווה שעזרתי ברעיון

hadasbaril

New member
תודה

אבל חרשו אותו בבית ספר....אבל אולי כן לכנס תצוות הדרה לערב

למעלה