תוכלו לעזור לי?

תוכלו לעזור לי?

מישהי פה מצאה קישור טוב במגה ודיאו של עונה 7 פרק 11 מתורגם? כי כל הקישורים במגה וידיאו הם לא זמינים (מוזר) ויש אתר נוסף , אבל ברגע שאתה צופה בו איזה 40 דקות , צריך לשלם כסף או לחכות 60 דקות כדי להמשיך לצפות. יש לכם אולי אתר אחר?

ראיתי בסוף את הפרק,עוד מישהו צפה בו?!

לא !!!! אני לא מאמינה שבובי בסוף כן מת , היה לי איזה שבב של תקווה למשך זמן מה שבובי בסוף בסדר,שהוא כן יחיה! אבל... הוא מת ! אני לא רוצה שהוא ימות. למען האמת , למרות שדין וסמי היו במצב די נורא בתחילת הפרק (שהראו-כעבור שבוע,כעבור שבועיים) , ציפיתי שהם יהיו במצב יותר נורא, שהם יהיו מבואסים , שיבכו קצת, שיראו את הרגש. אחלה פרק למרות הכל ! התגעגעתי לפרצוף המושלם של ג'נסן ושל ג'ארד,אבל בחייאת ג'ארד?! אולי תוריד כבר את הפאות האלה? הן מגיעות לך עד האף. כל עונה הוא מאריך יותר ויותר את הפאות

Oali

New member
לא כתבתי כאן פעם...

אבל מעריצה גדולה של על טבעי. ראיתי את הפרק גם, צפיתי לקצת יותר אחרי ההפסקה. למרות זאת, פרק טוב! לגבי סאם בדיוק אחותי ואני דיברנו על זה חחח זה נראה נורא... ולדעתי החלק הטוב ביותר היה בסוף, כשדין נהג במכונית וחייך

צודקת וברוכים הבאים :)

כמה טוב לדעת שיש אי שם עוד מעריצי על טבעי. אני גם ציפיתי לקצת יותר מפרק לאחר פגרה,ציפיתי שלפחות רבע (אם לא , חצי) ידבר על המוות של בובי. לגמרי נורא! הוא חייב לספר את זה! זתומרת... ג'ארד חתיך בכל מצב (כמובן שלא כמו ג'נסן) , אבל בחייאת , שיספר את זה. וצודקת, החלק הטוב היה שהוא נהג במכונית וחייך,אבל... לא יודעת למה , בחיוך שלו הייתה לי תחושה של עצבות בנוסף לשמחה (שבחיוך). וגם אהבתי מאוד שהוא היה מדהים עם הילדה! אני כ"כ מקנאה בילדה הזאת ששיחקה איתם ! אני גם רוצה!

Oali

New member
תודה :)

החיוך היה של קבלת המציאות שבו הוא חי. לא משנה מה הסיבה (זה לא בגלל שהבנאדם הזה אמר לו להודות כל עוד הוא חי? וכן זה יכול גם להתקשר לשיר) זה היה סוף טוב!! וואו חפרנו על החיוך חחח

זאת רק אני

או שהשיר carry on.... ממש חסר בסדרה הזאת? אתם יודעים אולי מדוע מעונה 4 התחילו לשים את השיר הזה רק כשיר סיום עונה והורידו אותו כשיר פתיחת עונה? הרי לפני עונה 4 השיר הזה שימש כפתיחת וסיום עונה. חסר להם שהם לא שמים את השיר הזה סיום העונה השביעית. העונה השביעית תיהיה האחרונה,נכון? :(

למעלה