תוכלו לעזור לי?!

D.G OD

New member
תוכלו לעזור לי?!

מאחר וההודעה שלי לא עולה.. ואף אחד מהנמצאים כאן, לא ענה לי (גם אם אתם לא יודעים).. אנא כנסו להודעה שלי קצת יותר למטה, כאן בעמוד.. אני מתכנן, אם אין לכם פתרון בבקשה תנו לי הצעה לשרת פרטי שיעבוד על מערכת הפעלה ME, השרת לאמצעי לימוד בלבד, והכי טוב אם יהיה חינמי.. בברכה,

D.G OD

New member
תודה ../images/Emo13.gif זה עובד, יש לי מספר טענות

אבל זה לא קשור אליכם
.. במידה ולא אמצא משהו שמתאים לי אשאר עם זה
בכל מקרה תודה רבה, זה עזר לי מאוד
בברכה,

D.G OD

New member
הטענות:

אני בכל זאת יודע ASP, והרבה זמן בינתיים ללמוד PHP אין לי.. אז אני רוצה שיהיו לי שתי האפשרויות, בינתיים אני עובד עם שני שרתים (כאשר כל פעם אחד אחר עובד, ורוב הזמן אף אחד לא עובד).. אחד apache ואחד PWS, אני יודע שזה לא טוב, ויהיה לי יותר נוח, אם אמצא דרך לשלב על שרת אחד ASP ו-PHP ועל MySql (בינתיים עבדתי על Access).. בגדול אלו הטענות.. אני מעדיף ללמוד גם PHP וגם ASP.. אפילו בבסיס כל אחד (ASP אני כבר יודע את הבסיס).. אני לא צריך יותר מזה, ככה אוכל להתאים את עצמי בעתיד
ככה יהיו לי את כל האפשרויות, מה גם ש-PHP ו-ASP (שפות הסקריפטים שהיא משתמשת בהן: JavaScript ו-VbScript) מבוססות על שפות תכנות טובות, אז זה כמין "פתיח" או "הקדמה" (הן יותר פשוטות, התוצאות כמעט מיידיות ביחס ל-c, c++ ודומיהן) לכל הנושא של תיכנות Offline
בברכה,

אמיר ט

New member
שרת ווב אחד

אמנם בד"כ אני ממליץ להשתמש באפאצי מעצם היותו לא מיקרוסופטי מה שכבר פותר אותו מכמה בעיות אבטחה אבל במקרה שלך אני חושב שעדיף לך להריץ PWS או IIS אשר יכולים בקלות להריץ גם קבצי PHP בנוסף לקבצי ASP וגם לעבוד עם MYSQL, טוב אבל זה בלי בעיה ולא כ"כ קשור לשרת ווב. בכל מקרה יש תכנית התקנה שעושה את כל העבודה עבור PWS\IIS בכדי שתוכל להריץ קבצי PHP. ניתן להוריד מהאתר הרשמי של PHP בחינם כמובן. אמיר.

D.G OD

New member
אכן הורדתי את ההתקנה..

אך הוא לא הריץ את הקבצים.. הוא הראה לי הודעת שגיאה internal error 500 (אם אני זוכר נכון).. השארתי הודעה עם הבעיה לפני כשבוע, אך אף-אחד לא פתר אותה (למען האמת, לא נראה לי כי מישהו טרח, אבל לא נורא
).. אם יהיה לך כוח, היא בהמשך העמוד..
בברכה,

למעלה