תוכי אני נגד זה. לקחת ציפור דרור ולשים אותה בכלוב נראה לי נוראי!!!
ה היחידה דורי121 New member 30/8/04 #2 זהו שזה לא דרור זה תוכי ואני נגד זיהום אויר שפי 100 מזיק לציפורים עושים נגד זה משהו?,אה כן ואני רוצה גם 100000000 דולר ואני נגד זה שיש לאנשים אחרים ולי לא(בלי קשר).
זהו שזה לא דרור זה תוכי ואני נגד זיהום אויר שפי 100 מזיק לציפורים עושים נגד זה משהו?,אה כן ואני רוצה גם 100000000 דולר ואני נגד זה שיש לאנשים אחרים ולי לא(בלי קשר).
1 174M4R New member 30/8/04 #3 ../images/Emo6.gif צודקת.... אף פעם לא שמעתי על מישהו ששם ציפור דרור בכלוב... החתימה שלך טועה...
1 174M4R New member 30/8/04 #5 קוראים לו במיקרה דניס? יש אתר של איזה ילד קוראים לו דניס והוא מוכר תוכים ותוכים מוחתמים.. המוחתמים שלו זולים יחסית ויש שם תמונה שלו עם עורב מוחתם... www.bird.coo.co.il אני חושב
קוראים לו במיקרה דניס? יש אתר של איזה ילד קוראים לו דניס והוא מוכר תוכים ותוכים מוחתמים.. המוחתמים שלו זולים יחסית ויש שם תמונה שלו עם עורב מוחתם... www.bird.coo.co.il אני חושב
ד דוקרת האשכוליות New member 30/8/04 #8 מצאתי www.birds.coo.co.il שכחת S וזה נתן לי דווקא משהו מזה מצחיק עם ציפור לך תראה מה שמת לי.
ה היחידה דורי121 New member 31/8/04 #13 סליחה תחשבו אנשים מישהו משלם על זה שאנחנו גולשים בתפוז ומביאים רייטינג?לא,אז פתחתי בשביתת חתימות עד שלא ישלמו לי כראוי,ה חצופים.
סליחה תחשבו אנשים מישהו משלם על זה שאנחנו גולשים בתפוז ומביאים רייטינג?לא,אז פתחתי בשביתת חתימות עד שלא ישלמו לי כראוי,ה חצופים.