תוכי מדבר

oldenburg

New member
תוכי מדבר

יש לכם תוכים שמדברים?...
לי יש ג'אקו (
) מדבר...
הוא אומר: את השם של סבתא שלי, את השם שלי, "רוצה בירה", "תנו חופש לפולי", "בבקשה", מחכה צלצולי טלפון, "פולי ילד טוב"...
לפעמים הוא מבלבל מילים ואומר "חופש לבירה"...
חחחח... איזה חמוד הוא..
לכם יש תוכים מדברים?!...

כן...

קקדו בשם שלג.. הוא אומר "שלג" ו"יופי שלג".. אבל לפעמים הוא הולך ליד החלון ומתחיל סתם ככה להגידכל מיני מילים לא ברורות..

Xboy123

New member
אני מת שיהיה לי כזה..

למרות שיש לי ג'אקו, אני אוהב יותר את הקאקדואים. לחנות החיות של שי יש 2 קאקדואים: אחת נקבה מאולפת ואחד לא כל כך מאולף ונגיע. כל יום שישי אני בא לבקר בחנות ומשחק קצת איתם. הזכר היה כל כך בלתי נסבל ולא רצה שאגע בו. אבל שבוע שעבר, אחרי שכבר התרגל לנוכחותי ולניסיונותי לגעת בו, התחיל לקפוץ עליי ולחבב אותי. שיחקתי איתו, האכלתי אותו והיה כיף... הכי כיף זה שכל פעם כשהוא קורא לי הוא מזיז את הראש למטה למעלה ומתחיל לצרוח בקול מגניב כזה, והציצית עמדה כמו כתר. ועוד משהו, הנקבה המאולפת התחילה לדבר איתי! אמרתי לה מנייאק, שלום, בוקר טוב, שקט, והיא התחילה לחקות אותי מעולה.. רק בקול חלש ולא ברור כזה.. ממש כיף לי איתם..

oldenburg

New member
../images/Emo9.gifאני אוהבת יותא ג'אקויים...../images/Emo9.gif

מישהו שמע על אלכס הג'אקו?!
בחיי, הלוואי ששלי ידבר ככה
(אם לא סיפרתי... אני מגדלת כלב, 2 אקווריומים(השלישי בדרך
). ואני רוכבת על סוסים...(הכי אוהבת סוסים
). 1.. את הג'אקו כמובן...

סוס יפה../images/Emo99.gif

ושמעתי על אלכס- איזו מאלפת דנמה לי שמצפרת אילפה אותו לזהות צבעים צורות, ומספרים..היתה פעם (או עדיין יש) סידרה של BBC Prime שקראו לה "מה חושבת חיות?" נדמה לי, או באנגלית Animals minds". כל פרק בסדרה היה מוקדש לנושא אחר- נגיד רגשות של חיות, וכו'.. סדרה מעניינת דווקא

../images/Emo13.gif

דרך אגב אתה יכול לנסות להרקיד אותו\אותה.. והקאקדואים שם חופשיים
לא בכלוב

את צוחקת

יש לי תיקיה עם כל התמונות שהבאת(3) שוקוראים לה "שלג הקאקדו החמוד-תמונות" יאללה תביאי עוד דחוף

חחחחחחחחחחחחח...../images/Emo13.gif

נחפש עוד תמונות חמודות שלו..אני אנסה למצוא אחת עם הציצית פתוחה.. זה ממש יפה..

למעלה