תוכי למתחילים

mota1

New member
תוכי למתחילים

שלום רב, ברצוני להכנס לעולם התוכים, כאשר ישנן שתי אופציות שנראות לי, האחת דררה והשניה קוקטייל, הבנתי שבני הסוגים האכלת יד אפשרית, מהו הסוג העדיף למגדל מתחיל, האם יש יכולת חיקוי ודיבור מועדף לאחד מן השניים ובכלל מה סגולולת של כל אחד מהסוגים? בברכת שנה טובה, משה

bilbolim

New member
לדעתי עדיף קוקטייל

יותר נקשר וידידותי מהדררה. אין לקוקטייל יכולת דיבור טובה אבל הוא יכול ללמוד לחקות צלילים ושריקות מצויין.

רואי

New member
מסכים

בשביל תוכי ראשון לך על קוקטייל יותר חברותי לאדם באשר ליכולת דיבור- גם הדררה וגם הקוקטייל לא מבטיחים הרבה..כך שזה לא אמור להוות קריטריון בבחירה שלך...

mota1

New member
המשך התלבטות

האם במוחתם הכוונה להאכלה ידנית ולתוכי שאינו נושך, כלומר מאולף? כמו כן הייתי מעוניין לשמוע האם מישהוא בעד הדררה כתוכי ראשון תודה, משה

אני בעד הדררה

אפילו שהדררה יותר אגרסיבית מהקוקוטייל אני פשוט לא סובל קוקוטיילים. ודררה זה תוכי נהדר. אם אתה רוצה תוכי ממש ידידותי ועם נפש נפלאה תקנה קוואקר.

mota1

New member
קוואקר

אפשר עוד פרטים על קוואקר, תמונה גודל, מחיר למוחתם? תודה, משה

קוואקר

אני מצרף כאן תמונה של הקוואקר שלי. הוא בערך בגודל של הדררה, המחיר שלו זה בערך 800 ש"ח. הוא מאוד חכם ויודע לדבר.

mayush23

New member
אם אתה מחליט ללכת על קוקטייל

תוכל לשלוח לי מסר נשאר לנו עוד אחד מההטלה האחרונה. ובאופן כללי בלי קשר לקוקטייל שיש לי, הם באמת מתוקים, שרקנים מעולים, חקייני צלילים, אופי רגוע ונוח, לא רעשניים ומאוד ידידותיים. מאיה

mota1

New member
התלבטות נמשכת

ההתלבטות עדיין נמשכת, כעת נכנס למשוואה גם הקווקר (ויצא הדררה), למישהו יש פרטים נוספים על אופיו. נ.ב הרגע חזרתי מטיול באיזור הירדן ובבוקר השכמתי לקולותיהם של הדררות, לפחות שישה נצפו באיזור. פשוט מדהים!!! משה

mota1

New member
שאלה נוספת

משיטוטי בדפי הפורום, למדתי כי הקוואקר קנאי מאוד למגדל האישי שלו, ויכול להיות תוקפני כלפי שאר הסובבים, מכאן עולה בי שאלה, אני וזוגתי נשואים כשנה מתכננים להביא ילד לעולם בשנה שנתיים הקרובות, האם יכול התוכי לראות בילד שיוולד אויב ולהיות תוקפני אליו באופן, מיוחד, הייתי מאוד מעוניין לשמוע על נסיונות של מגדלים בכניסת ילד ראשון למשפחה אשר מגדלת תוכי. האמור לעיל מתייחס ביחוד לקוואקר אך אשמח לשמוע גם לגבי קוקטייל. בברכה משה

bugy4

New member
לא מצליח הלשלוח לך מסר

אני מתענינת לגבי הקוקטיל, בן כמה, איזה צבע מה המחיר ומאיזה איזור

mota1

New member
תוכי וילדים

משיטוטי בדפי הפורום, למדתי כי הקוואקר קנאי מאוד למגדל האישי שלו, ויכול להיות תוקפני כלפי שאר הסובבים, מכאן עולה בי שאלה, אני וזוגתי נשואים כשנה מתכננים להביא ילד לעולם בשנה שנתיים הקרובות, האם יכול התוכי לראות בילד שיוולד אויב ולהיות תוקפני אליו באופן, מיוחד, הייתי מאוד מעוניין לשמוע על נסיונות של מגדלים בכניסת ילד ראשון למשפחה אשר מגדלת תוכי. האמור לעיל מתייחס ביחוד לקוואקר אך אשמח לשמוע גם לגבי קוקטייל. בברכה משה

למעלה