תוכי חולה ומסכן
גם לי כואב על התוכי וגם על הבן שלי שזו מתנת הבר מצווה שלו, והחסכון שלו מהבר מצווה הילד בטראומה, והוא כל כך אוהב תוכים, וגידל מטז שהיה קטן מאד. אם התוכי היה ככה כאשר לקחנו אותו? זאת השאלה , אנחנו לא ראינו אותו אף פעם אחת מטפס או עומד על מקל כשהיה אצל דני והיינו נוסעים כל שבוע אליו , כדי להאכיל אותו ושהילד והוא יכירו. בעלי בדק בהמון מקומות ורק כשהשגיע לדני היה מבסוט כי הוא נראה לו אמין מסתבר שהכל זרית חול בעיניים כמה פעמים הוא אמר לנו "אתם לא קונים ברחוב, יש לאן לחזור, כל בעיה, אני כאן, " כמה הבטחות הבטיח כששמע שהתוכי חולה השתנה כל טון הדיבור פתאום הוא לא מכיר סיפר סיפורים שאם הייתי קונה מרצדס ובחוץ היתה תאונה , זה לא אחריות החברה רק ששכח שהבטיח שאם משהו לא תקין בתקופה הראשונה הוא אחראי אפילו הבטיח שיחזיר את הכסף או יחליף תוכי. מההתחלה כשתוכי הגיע אלינו הוא לא הצליח לטפס וכל הזמן נפל ומשהו היה לא בסדר באחת הרגליים וכל כמה ימים התקשרנו אליו וסיפרנו לו שהוא כל הזמן נופל הוא אמר שזה בגלל שהוא גוזל אם הוא גוזל והוא לא מסוגל לייצב את עצמו, אולי אסור לאפשר לו לטפס , לא? למה הוא לא מנחה לא לתת לו לטפס? אם הוא אמור בגיל 4 חודשים לטפס? לעמוד יציב על מקל? למה הוא לא מצליח? הוא אצלנו בקושי חודש וחצי מתוכו חודש אנחנו בריצות לוויטירנטים ועם הוצאות כספיות ענקיות ועם טיפול צמוד בתוכי דר קמינסקי אמר שיש לנו תוכי נכה, שהוא ישאר ככה שנשלים עם זה הלכנו לעוד ויטירנטר , עדיין מקווים לטוב בינתיים התוכי אומלל, הילד ממש בטראומה, כולנו ממש מתוסכלים ומאוכזבים מדני , הלך הכסף, ועדיין ממשיך לזרום ואנחנו לא יועים מה לעשות. לא אמורה להיות לו אחריות???????????????????????. לקח 5000 שקל, לפני חודש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! התוכי מהיום הראשון היה נופל כל הזמן הויטירנר אומר שהוא לא יודע להחליט אם זה מהנפילות או מוירוס כולנו עצובים נורא והוא כל כך מסכן התוכי הוא לא יכול לעמוד, יושב רק ואנחנו יכולים להוציא אותו מהכלוב רק כאשר מישהו יושב לידו ומגן עליו עם הידיים, כדי שלא יפול. הכלוב שקנינו אצל דני עומד ריק, כי אסור לו לטפס, סידרנו לו כלוב אחר קטן, לפי הנחיות הויטירנר טוב, נו, אם לא אעצור , זה ימשך, כל המשפחה בטראומה ודני הנחמד מאד עד שהכסף מגיע אליו , מהר מאד שינה טון כשהמצב לא נוח לו הוא אמר לי: "למה שאני אוציא כסף מהכיס שלי".........!!!!!!!!!!!!!!!!!ככה הוא אמר!!!!!!!!!!!!!!!!!! הכסף שלי!!!!!! של הילד יותר נכון, עדיין לא הספיק להתחמם אצלו!!!!!!!!!!!!!!!!!!