תוכי גדול שני

ofer1973

New member
תוכי גדול שני

שלום לכולם. אני חדש בפורום הזה ויש לי שאלה. לפני כשנה היה לי תוכי אמזונה שמאוד אהבתי אותו, הוא היה מדבר ואפילו שר אבל לא נתן לי לגעת בו והיה גם נושך אבל הדבר שהכי הרבה הפריע לי ולמשפחה וגם לשכנים זה הצרחות שלו כאשר הוא היה לבד , וזאת הסיבה היחידה שמכרתי אותו . ועכשיו אני מאוד רוצה לקנות תוכי שיהיה יפה חברותי ועדיף מדבר אבל הכי חשוב שלא יצרח !!!!! אז אם אתם יכולים להציע לי סוג מסוים וטווח מחירים (בחנות ובחווה ) הודה לכם מאוד. בתודה עופר.

היי עופר !!

כל התוכים יכולים להיות חברותיים ומדברים ובשביל זה צריכים לתת להם המון..המון צומת לב אחרת זה הופך למתרד !!! מחירים.. אני יכול להגיד לך מחיר של ארה (בלו אנד גולד) 7000 מעלה.. אני בטוח שאנשים אחרים יתנו לך מחירים של תוכים אחרים !!! ושוב אני חוזר !!! אם אתה רוצה תוכי שקט ומדבר אתה צריך לתת לו 200 אחוז צומת לב !!!!!

רואי

New member
אמזונה

זוהי האמזונה- אני אוהב לדמות אותה לילד קטן היא אף פעם לא רוצה להיות לבד... ברגע שאתה עוזב אותה היא מתחילה לבכות- ובשפה שלה- היא צועקת ובאמת אחת ה"בעיות" המרכזיות שגורמות לאנשים לא לרצות אמזונה זו הבעיה של הצעקות. בכל מקרה, אני מבין שאתה מחפש תוכי חדש. אי אפשר ליעץ לך ככה סתם.. אתה צריך לומר מה התקציב שלך, איזה גודל של תוכי אתה מחפש האם אתה רוצה תוכי צעיר? בוגר? מדבר? האכלת יד?

ofer1973

New member
תגובה

הרבה ניסיון אין לי חוץ מהאמזונה שהיתה לי , אבל בתשובה לשאלתך: בלי להתחשב בתקציב ההיתי רוצה תוכי בוגר האכלת יד ומדבר אבל לא הארה כי הוא יותר מדי גדול.

ofer1973

New member
תוכי מדבר

מה אתם אומרים על תוכי "קשקשן" היום ההיתי בחנות והמוחר המליץ לי עליוו שהוא לא צורח והוא נורא חברותי וגם מדבר. הוא דורש עליו 4000 ש"ח. מה אתם אומרים ?

היי עופר !!!!!

לא נראה לי שישי סוג כזה של תוכי !!! אבל בכל אופן !!! אל תקנה תוכי גדול בחנות !!!! זה יקר הרבה יותר. אתה יכול לקנות בבית גידול או אצל מגדל קטן ואני בטוח שתוכל למצוא את אותה הציפור ב30-40 אחוז פחות. וגם תקבל יותר אינפורמציה לגבי גידולה. ביי אוהד

ofer1973

New member
אפשר הצעות ?

דבר ראשון התוכי שהציעו לי הוא לא גדול אלה בינוני. ודבר שני ההיתי מאוד רוצה שתציעו לי מה לקנות. אני מעוניין בתוכי ש: 1 אהכלת יד . 2 לא גדול במיוחד כמו ארה. 3 יפה עדיף ציבעוני. 4 מדבר ושלא צורח ומלכלך כמו האמזונה שהיה לי. 5 והכי חשוב שיהיה חברותי ומשעשע. אני יודע שיש לי יותר מדיי דרישות אבל החשובות ביותר הם 4 ו-5.

אחי !! יש לי מהוא מצווין להמליץ לך!

היי נראה לי שהדבר שבדיוק עונה על כל 5 הסעיפים זה: אקלקטוס
אקלקטוס נחשב לחברותי ומשעשע... ממש לא צרחן... יפה חבל"ז (הזכר ירוק, הנקבה אדומה כחולה)... הרבה יותר קטן מארה... וכמובן מלך בהכלות יד (ממושמע ברמה גבוהה) זכר נקבה

רואי

New member
בוודאי

בוודאי שאקלקטוס יכול לדבר תשמעו סיפור נחמד על האקלקטוס מספרים שפעם חשבו אנשים שהזכר והנקבה הם שני סוגים שונים של תוכים ומי שרואה זאת יכול להבין מה הסיבה.. אז שמו את כל הירוקים בכלוב אחד כדי להרבות אותם ושמו את כל האדומות בכלוב אחר..וחיכו..וחיכו..וחיכו ולא הבינו למה אין גוזלים... בין לבין, חדר אחד הירוקים לכלוב של האדומות וההמשך ידוע... דרך אגב, גם בין האקלקטוסים יש סוגים שונים- עיקר ההבדל זה הגודל! אקלקטוס נקבה מהסוג הגדול זה אולי התוכים היפים ביותר שקיימים עלי אדמות אבל היא נדירה בארצנו ובדרך כלל תמצאו את הסוג הקטן יותר או הבינוני.

רואי

New member
המחירים נעים בין

2000 שקל לאקלקטוס פראי עד 5-6 אלף לאקלקטוס מהסוג הגדול ביותר

למעלה