תוך כמה זמן?

תוך כמה זמן?

כמה זמן אחרי הגירושים התחלתם לצאת עם אחרים? אני מתלבטת. הבשבוע הבא אקס שלי, אגב, אמר לי כבר לפני שבוע שכדאי לי ומותר לי להתחיל לצאת עם אחרים. האיש שטען שהוא אוהב אותי ממש מחכה לראות אותי מחובקת בזרועות אחרות, אפילו לפני הגט (זה תמיד אפיין אותו, אגב. הוא מאד רצה שיהיה לי טוב אבל העדיף שמישהו אחר יעשה שזה יקרה). הוא גם משוכנע שאני עושה את זה בפועל. אבל זה עדיין קצת קשה לי. מעבר לכך שכמובן שעד שאין לי גט ביד אני לא אצא עם אף אחד, אני לא מצליחה לדמיין את עצמי, אחרי שכבר טעמתי יום-יום מוכר ושגרתי, יושבת בבית קפה ומציגה את עצמי, או מוצאת עניין במישהו. מצד שני, אין הרבה טעם להתרפק על זכרונות עבר (מה גם שהעבר ממש רוצה שאני אשכח ממנו כבר...). ואני רוצה בית, וילדים ואינטימיות סוף סוף. אפשר אולי להתחיל ישר מהאינטימיות? חוץ מזה, שאחרי שהפרוד בילה קצת זמן איכות עם המשפחה שלו הוא בישר לי היום שיש לי אופי בעייתי. אז מעבר לכעס שלי על כמה בקלות הוא ניתן להשפעה אני מדה שזה קצת מטריד אותי. אולי אף אחד באמת לא יוכל לאהוב אותי כמו שאני?
 
בערך חודש

או יום או שנה או שלושה ימים אני חושב שזה בעצם חמישה שבועות או שלושה....שזה כמו שאצבעות הידיים לא שוות ככה אנחנו לא שווים לכל אחד ואחת לוקח את הזמן שלו את ההחלטות שלו הכי חשוב לדעתי זה שתהיי מוכנה.ואז שיהיה בך הרצון.ומשם הדרך קלה יותר... וכמובן שלא קלטת את המניפולציה הקטנה שהגרוש שלך עשה... אבל גם אותך מישהו יאהב כמו שהוא אהב ובטח יותר הקלישאה אומרת שמי שלא יודע לרקוד מאשים את הרצפה...אז את הרצפה והגרוש הוא הרקדן הלא מוצלח....
 

touti

New member
כמו שענה לך טלה, תלוי בך..

אני יצאתי לדייט ראשון באותו יום. התגרשתי בבוקר, יצאתי בערב עם בחור שהכרתי בחדר ההמתנה...זה היה דוד שליווה את אחיינית שלו לגט... הכל תלוי בך. אני הייתי בשלה הרבה לפני שהתגרשתי.
 

touti

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

לצאת מדלת אחת של הגרושים ולהכנס מהדלת השניה לקידושים... זה לא התפתח:) כי לא הייתי פתוחה, רציתי לכבוש את העולם:)
 
נראה לי שבקרוב תצטרכי לשנות את הניק ../images/Emo13.gif

לשאלתך גם אם אף אחת / אחת לא יגיד במפורש תדעי ש.. כמעט כולם חווים ירידה ברוחניות ועליה תלולה במפלס הגופניות. כמה מהר עד לאן וכ"ו מאד תלוי ברקע , בחסר , ובחוויות החיוביות שנחשפים אליהן מיד אחרי הגרושים. " חוויות מתקנות " כבר הזכרנו ?
 
לא זוכרת בדיוק... אבל די מהר.

ההבדל בינינו נסיכה הוא שאת מאוד רצית להציל את הנישואין והראש שלך היה עסוק בו ורק עכשיו את מתפנה רגשית לאחרים. ואילו אני רק רציתי לברוח, הראש שלי כבר היה במחוזות אחרים. כמו תותי, יצאתי לכבוש את העולם.... טוב נפוליאון אני עדיין לא.... עובדה שאני עדיין כאן שנתיים אחרי. תני זמן לעצמך. מתי שתרגישי מוכנה צאי לדרך. יום יומיים, חודש חודשיים אין חוקים.
 
לא בדיוק

אני יותר רציתי שהוא ירצה להציל אותם... לא היה דבר שרציתי יותר מאשר שהראש שלי יהיה עסוק רק בו. אבל הוא התעקש להישאר פסיבי, בוהה, לא לוקח חלק ומושך אחורה. המאמץ ליצור תחושה של בית והתסכול מכך שלו זה לא מזיז די רוקנו אותי. אז אני פנויה רגשית כבר המון זמן, אבל עדיין זו מחשבה קצת מוזרה.
 

איולי24

New member
היי נסיכה...

בדיוק כמוך, גם אני עדיין נשואה. יש לי דיון בעוד שבועיים וחצי ברבנות. אולי מהמקום שאני נמצאת בו כרגע, קשה לי לדמיין שאני ממשיכה מהר... אבל אני חושבת שכמו שאמרו לפניי - זה סובייקטיבי, ומשתנה מאדם למשנהו; אני לא חושבת שיש חוקיות, סך הכל יש כאלו שהתרגשו רגשית עוד לפני הגט בפועל. אני עדיין מחוברת לרגש, כך שאני חושבת שייקח לי זמן עד שאהיה מסוגלת לצאת מחדש. אני מקווה בשבילך, שכשיגיע הזמן לכך, תוכלי לחוש זאת ולעשות את מה שיעשה לך טוב. ובאשר לחלק האחרון שכתבת - טבעי שהמשפחה שלו תגונן עליו, ומתוך כך הם יכולים לצייר אותך כבעייתית, אבל הם לא קרובים לאובייקטיביות או ראיית המציאות, הם עושים זאת מתוך רצון להעניק חסות לבן המושלם שלהם, כי בעינהם הוא כזה. אל תתייחסי ברצינות, אני בטוחה שעל כל מילה רעה שהם יגידו, יש עשרות מילים טובות שהסובבים אותך יעידו עלייך. קחי את האמירות שלהם בערבון מוגבל... שבת שלום
 
למעלה