תוחזר יעל שרוני לאלתר!!!

lalaly

New member
תוחזר יעל שרוני לאלתר!!!

למהההה רק פרק אחד למה??? וסורי שפתחתי הודעה חדשה.. זה היה דורש תסכימו איתי.....

צודקת! תוחזר ועכשיו!../images/Emo42.gif

זה היה פרק כזה מדהים
די, אני מאוהבת בה

../images/Emo45.gifמסכים, אולי נעשה עצומה?

כאילו, את נינט מחזירים לתפקיד ראשי בעונה 4. למה לא את יעל? היא יכולה להשתלב אחלה שם כאיזה מזכירת רלש"ית, לא?

בדיוק!../images/Emo42.gif

או לחזור להיות החברה הקבועה של קרין
שיצאו ביחד, שישתו ביחד, שיבלו ביחד, שירצחו את לילי ביחד..

בדיוק!../images/Emo42.gif

או לחזור להיות החברה הקבועה של קרין
שיצאו ביחד, שישתו ביחד, שיבלו ביחד, שירצחו את לילי ביחד..

ילד רע 15

New member
כן כן כן כן כן!!!!! היא מלכה

זה כ"כ מתבקש, ועוד עם הנינה קוטלר?? אויש זה יהיה מדהים. אגב, הפרק של אתמול - היה הכי טוב מהפרק השני ועד עכשיו.

SharoNofit

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

d r o r y

New member
אני בעד../images/Emo45.gif

אומנם העונה יעל היא לא שרון סילבר,ובטח לא יוכלו לתת לה דמות ממש מעניינת,אבל רק בשביל להסתכל על הפנים היפות שלה זה שווה.אז אני בעד.

מה פתאוןם!

תראו,אני ממש מתה על השחקנית. והיא היתה שרון סילבר מצויינת,ממש גנבה את ההצגה. אבל מוזר פתאום לראות אותה כזאת תמימה במסך. היה טוב לראות אותה בעונה ה2 בתור שרון סילבר. אין לה מקום בעונה הנוכחית. מצטערת...

מסכימה לחלוטין!!!

אין, אין, אין, אין, אין על יעלי.. פשוט מלכה!! הבן אדם הכי יפה על המסך!ובכלל!! ועל הכישרון בכלל אין טעם לדבר כי כל מילה תגרע מהכישרון שלה גם אם היא תהיה המילה הכי טובה שיש.פשוט הכישרון הכי גדול שקיים! בהחלט יש מקום ראוי וגדול לשתף ולהחזיר את יעל לכל העונה. ולא משנה באיזה תפקיד. היא גרמה כיף לכולנו אתמול כשראינו אותה. תחזירו את יעל!!!

m a y a 333

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo70.gif אני בעד!!!

לפתוח עצומה!! הקטע הכי טוב בסדרה הייתה כשהיא הייתה שם!! תחזירו את יעל שרוני!!

כן../images/Emo45.gif../images/Emo42.gif

שקרין תתאכזב מדובה כ"כ שהיא תחליט שהיא מאסה במין הגברי כולו
ותלך להתנחם בזרועותיה של יעלי

למעלה