תווים

noopi

New member
תווים

אני צריכה תווים לפסנתר - לא קלאסי. של שירים מוכרים יחסית ושקטים. תנקיו נופי

ואו זה קשה

קשה מאוד להשיג תווים רגילים באינטרנט, לעומת טאבים ששורצים פה כמו פטריות אחרי הגשם. אבל יש לי פיתרון בשבילך, את יכולה להוריד תוכנה להלחנה וכתיבת תווים כמו note worthy composer. התוכנה הזו קוראת גם קבצי מידי (סיומת mid)שהם נפוצים באינטרנט וכך תוכלי למצוא את כל התווים שרק תרצי. מקווה שעזרתי, דורון.

בקשר לדוגמאות לשירים

אני לא יודע מה הרמה שלך, אבל בכל מקרה השירים שאני ממליץ לך ללמוד מתישהו הם: 1. bruce hornsby - the way it is (או לחלופין 2pac - changes) 2. bruce hornsby - walking in memphis (או שזה marc cohn? לא בטוח) 3. שירים קופצניים של אלטון ג´ון כמו crocodile rock וכמובן שירי ג´אז ובלוז שונים, שפשוט כיף לנגן אותם כי הם כל כך קלילים ונשמעים טוב.

noopi

New member
לא ממש הבנתי...

אתה יכול אולי להסביר לי? כמו שמסבירים לילד קטן... כי אני ממש לא מבינה בזה... אתה יכול לשלוח לי מסר אישי אם אתה מעדיף ככה. תודה על הסבלנות... נוופי

אין בעיה

זה מאוד פשוט - זה נדיר למצוא אתר שמציג בתוכו חמשות של תווים של שירים שונים, כי זה בעייתי להציג אותם מבחינה גרפית. אם את רוצה להוריד תווים של שירים שונים תצטרכי להשתמש בתוכנה לקריאת תווים שדוגמה לאחת כזו היא ה-note worthy composer. תוכנה זו קוראת גם קבצים בסיומת mid שהם נפוצים בסדר גודל של MP3, אולי פחות, אבל הם מאוד נפוצים ולא תהיה לך בעיה למצוא את השירים שתחפשי. מה שאת צריכה לעשות זה להוריד את note worthy composer ולחפש קבצי mid שונים, אותם תוכלי למצוא באתרים הבאים: Midi Database , ו-FindMidis . אם יש לך שאלות נוספות את יכולה ליצור איתי קשר ב-ICQ: המספר שלי הוא 108314763

למעלה