תווים

תווים

שלום לכולם, איפה בבקשה באינטרנט אפשר להשיג תווים לפסנתר של פרוג (קלאסי) במחיר של 1 חלקי אינסוף (דולרים)? אני מחפש ספציפית את fugue של א.ל.פ. אם למישהו יש, אתם יודעים מה לעשות תודה

CallMeCavanaugh

New member
קשה למצוא תווים במחיר שנקבת

הפתרון הוא למצוא את השיר המבוקש כקובץ Midi, ולהשתמש בתוכנה שמאפשרת לך לראות את התווים של כל אחד מהערוצים. אין תוכנה ספציפית שאני יכול להמליץ עליה, אבל אני בטוח שאנשים אחרים פה יוכלו לעזור לך עם זה.

cut2

New member
השיטה:

חפש בגוגל אתרי מעריצים של אי אל פי (או במדריך העברי). נסה למצוא בהם את מדור הMidi. אם מצאת את פוגה, הורד אותה למחשב שלך. עכשיו, "השג" תוכנת תווים (דוגמת: Finale, Harmony Assistance), פתח את הקובץ, ו - יש לך את התווים. בפועל זה נורא פשוט, אבל הבעיה מתחילה בלמצוא קובץ מידי טוב. הרבה פעמים הקבצים מלאים חירטוטים. דווקא לקינג קרימזון ולג'נטל ג'איינט יש באתריהם מדורי מידי נהדרים ויחסית מדוייקים. מעניין בזכות מי (*שיעול* עמלי *שיעול*)...

כמעט אין תווים לפסנתר בשום מקום

לא ברמה גבוהה בכל אופן, אז אם אתה לא מסתדר, אפשר להוריד אקורדים (שיש במלא אתרים) ואת יד ימין למצוא לפי השמיעה ואז לנסות לקמבן משהו. (אם אין ברירה אחרת כמובן)...

HelterSkelter1

New member
Firth Of Fifth אם אתה רוצה:

באדיבותו של אריק

Metheny

Member
הנה גם הפתיחה האגדית של.....

Watcher of the skies שמתי במקלדת שלי על הצליל של האורגן הישן וזה פשוט נשמע אותו דבר.. :)

למעלה