תווים

אני21

New member
תווים

אני מנסה למצוא תווים של מחזות זמר ממש הרבה זמן! אני לא מצליח למצוא אתרים מתאימים - אנא עיזרו לי! תודה! תום

אני21

New member
כל מיני

בעיקר אנדרו לויד וובר (יש לי חלק מהתוים של השירים שלו - בעיקר המוכרים), אני גם ממש אוהב עלובי החיים. התלהבתי משיקגו ומולין רוז' - הסרטים, מרנט ומרחוב 42. אאידה ומלך האריות גם טובים בהחלט! כפי שאתה רואה אני לא ממש סקפטי... כל תוים שיש אני אשמח לנגן! תודה מראש! תום

zViper

New member
ממליץ לך מאוד...

לנסות לראות ספרי-תווים בחנויות לכלי-נגינה, כגון כאן בחיפה, יש את new sound (סניף אחד בגרנד), יש להם מבחר ענק של ספרי-תווים, ואם מחפש משהו ספציפי ואין בנמצא, ישמחו לעזור לך ויזמינו לך

Hippie Jeannie

New member
יש חנות ממש טובה

שנקראת "מרום כלי נגינה", זה ברחוב ז'בוטינסקי ברמת גן, צמוד לבורסה. יש שם ספריית תווים מדהימה עם תווים של כל המחזות זמר שנראה לי אי פעם נכתבו. את הספריהה מנהל בחור בשם סתיו, ואם מבקשים ממנו מחזות זמר זה עושה לו את היום. אז אולי יהיה שם את מה שאתם מחפשים.

yn3

New member
תבורכי ../images/Emo22.gif

עברתי שם בדרכי מהאוניברסיטה וברשותי עכשיו חוברת תווים של אחים בדם ושל פאנטום האופרה (שהעברתי לחבר היקר שלי מאחר ואין שום סיכוי שאני אצליח לנגן את זה, אבל הוא מצליח לעשות מזה דברים ממש יפים שאפילו מזכירים את הפסקול המקורי...
). עם אחים בדם אני מצליחה להתמודד יפה בעצמי, מה שמאוד משמח אותי (וקצת פחות את ערימות הקריאה שלי שהוזנחו לאחרונה... לא נורא, בשביל מה יש מלחמה אם לא בשביל לגשר על הפער?..) פורים שמח ומלחמה קלה... -יערה Love, Love Changes Everything (ואם לא עכשיו אז מתי?)

ואם אני מחפשת בעברית?

לאודישנים בבית צבי מעדיפיים שירים ממחזות זמר אבל כמובן בעברית אני יכולה לתאר לעצמי מה דעת הרבים בנושא אבל אל לנו לשכוח : 1) עברית שפה יפה 2) איפה עוד מעלים בארץ מיוזיקל כל השנה ברמה?

Hippie Jeannie

New member
תלוי מה את רוצה

אם החלטת כבר על שיר מסוים, תשאלי כאן בפורום. אני בטוחה שלמישהו כאן יהיה את מה שאת מחפשת.

tommy walker

New member
מממממ....

מבין הרשימה שהזכרת, אז יש לי כמה של אנדרו לויד וובר כמו יוסף,ישו,אספקטס אוף לאב וכל מיני. ויש לי את רחוב 42 ואאידה.. אז אם בא לך

ben321

New member
אני ממש אשמח לאאידה:)

אני מחפש לכם תווים באינטרנט

אני21

New member
תודה רבה!

האמת היא שלקנות כבר קניתי 3 חוברות שונות, פשוט כל אחת בסיבות ה 100 שקל ומעלה, והחלטתי שהתקציב לא מאשר זאת... בגלל זה אם מישהו מוצא אתרים - אני אשמח מאד!

למעלה