תווים למטאל

a_duck

New member
אז אתה לא ממש חכם...

קודם כל...אני מכיר את כל הלהקות שאמרת...ואני שונא את רובן..חוץ מאולי כמה שירים של GLASSJAW... ותודה שהמלצת לי על קורן...לא הכרתי אותם בכלל..הם להקה כל כך מחתרתית שאף פעם לא ראיתי אותם בMTV...ובכלל, מאיפה אתה מוציא את כל הלהקות הלא מוכרות האלה??? בכל מקרה...אין לי מושג למה החלטת שאני שומע לינקין פארק ולימפ ביזקיט, אני גם לא התווכחתי על הניו מטאל..אני התווכחתי על צורת הכתיבה של המילה... פעם הבאה שאתה מנסה לרדת על מישהו...תנסה לחשוב שלא כולם זה ילדים ששמעו שתי שירים של לינקין פארק בMTV וחושבים שהם יודעים הכל...ויש סיכוי גדול מאוד שאני גם מבין יותר ממך בכל הקטע של הפאנק וניו מטאל...לפי ההודעות האחרות שלך שראיתי...

™chester

New member
כן גם אני שומע את הלהקות האלה

ואם הכוונה של ה"רמה אליה אנשים יכולים לרדת" זה היה מכוון עליי את הניו מטאל nU לא ראיתי בשום הזמנה של לג´נדרי, אני לא מקבל הזמנות של לג´נדרי אני מסתובב הרבה באינטרנט וניו מטאל מוכר בכל מקום ובכל פורום מוזיקה שתלך אליו כ nU Metal ולא New Metal

HandsomeDevil

New member
יש לך כ"כ הרבה מזל

שאנחנו באינטרנט עכשיו ואני לא יכול להביא לך כפה..... NU,nU,Nu,new,NEW....הכוונה היא לניו-מאטל! ה-NU- זה רק קיצור שנשמע יותר קליט ומאגניב. על מה אנחנו מתווכחים בעצם?!, על איך כותבים את זה?! זה מעורר רחמים... אני פרשתי מהנושא הזה!

™chester

New member
חחחחחחח אווווווווווווווו

heheheh איזה מזל שזה רק אינטרנט מה הייתי עושה אם לא

matan_druker

New member
WOW למרות כל המגרעות שלכם..

חוסר ידע באנגלית זה דבר שלא ציפיתי לו.. אפילו מחובבי הזבל של ה- MTV... מתן

למעלה