תווים למטאל

ofiron

New member
תווים למטאל

למשהו יש במקרה שם של אתר או תווים לגיטרה של לימפ ביסקיט או לינקין פארק מטאליקה או אחרים ???

Upon The Ashes

New member
מוזר..

למשנו אני לא רואה שום קשר בין הלהקות שהזכרת למטאל... אם אתה רוצה באמת טאבים למטאל, מטאל אמיתי יש ב WWW.METALTABS.COM ולא החרא שהזכרת חוץ מזה שבשביל לנגן את זה צריך להיות ברמה של כמה? שנה? שנתיים? חוץ מהדברים הישנים של מטאליקה (אני מתכוון עד ג´סטיס-בלאק) שגם את זה אני מנגן חופשי

TheXK

New member
החלטנו ביחד שלינקין זה חרא :)

ובאמת... ממתי לינקין ולימפ ביזקיט זה מטאל? אההה? זה נאו מטאל... לא שיש לי בעיות עם נאו מטאל.. אבל אישית אני שונא את לינקין ולימפ... יש לי בעיות על האות L :) אני רציני.. ברשימת השירים שלי יש רק L אחת.. לימפ ביזקיט BOLIR או איך שקוראים לשיר הזה

™chester

New member
מי אמר שזה מטאל, אדיוט ?

ולא אומרים נאו מטאל אומרים ניו Nu ותשנא זה לא מעניין לי תתחת אבל אל תדבר עליהם אם הם לא מעיניינים גם אותך

™chester

New member
חחחחח מטומטם! ככה רושמים!!!!!

בגלל שu אומרים יו אז זה nU - ניו לא אני המצאתי את זה

TheXK

New member
אני אגיד נאו כי..

לא יודע.. ככה אומרים "נאו נאצי" ולא "ניו נאצי" .... מה קשוררררר?? לא משנה

a_duck

New member
אז?

ו-A אומרים "איי" אז למה DA לא קוראים כמו "דאיי"? אותו דבר E אומרים "אי"...אז הכינוי שלך אמור להיות צ´יסטיר? חוץ מזה U יכול להיות גם "אה"...אבל כאן זה דווקא כמו "ו"...אז "נו"...

a_duck

New member
חחחח איזה הסבר...

אתה מתאים להיות מורה לאנגלית באוניברסיטה... ניו רושמים NEW, קשה לקלוט? אז כמו ש DA = דה DAY = דאיי ככה NEW = ניו NU = נו

™chester

New member
בואנה יש לך בעיית קליטה חמורה

כשרושמים nU זה כמו סמל מסחרי של הז´אנר, בסדר??

HandsomeDevil

New member
הרמה אלייה אנשים יכולים לרדת...

NU מטאל זה מן קיצור של ניו מטאל (new metal), זה שראיתה את הקיצור "השווה והמגניב" הזה על הזמנה למסיבה הלג´נדרי, לא אומר שאתה מבין הכל. עוד עובדה שמצביעה על כך: לינקין פארק, מטאליקה ולימפ-ביזקיט. זה מה שאתה שומע?! שים
: במקרה, שלושת הלהקות שאמרתה הן הלהקות הכי מוכרות שנמצאות היום בעולם הניו-מטאל, מטאל, רוק ומה שלא תרצה שהוא לא אייל גולן או כריסטינה אגווילרה. אמרתה שאתה אוהב ניו-מטאל?! המלצה שלי היא על: disturbed, reveille, korn, statuc x, soulfly, kittie, glass-jaw, spin-shank and slipknot. ותחשוב על זה... (זה שיש לך, אני מניח, עגיל בגבה ולק שחור על הציפורניים לא עושה אותך מבין בניו-מטאל) דרך-אגב: היי, אני שחר מזכרון, בן 14, אוהב: ניו-מטאל, פאנק-מטאל, פאנק רוק-אימו. להקה אהובה: kittie, reveille.אני לא ממש "מת" על לימפ ביזקיט, אבל שיהיה...

HandsomeDevil

New member
אז תחשוב שוב...

זה היה מכוון בידיוק למי שהתוכח על הנושא של הניו- מטאל.

למעלה